![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai frate Andrei eu nu am facut revolutie.
Iar in timpul regimului comunist satul romanesc nu s-a distrus asa cum se distruge acum. Lasa legendele care le-ai auzit pe nu stiu unde ca nu sunt asa. Nu uita ca pe stema Romaniei de atunci alaturi de ciocan era secera care reprezenta pe cei de la sate. Dl Ceausescu a fost un mare patriot roman. Si nu este deloc cum zic unii ca atunci ar fi fost distrusa BOR ca nu e asa. |
|
|
|||
|
|||
|
Vad ca numai aici m-ai inteles in rest eu nu am contestat ce spui
TU nu ai facut revolutie, dar ai sustinut gasca de banditi si golani care au pradat-o ca daca nu era asa ar fi fost o a doua revolutie de nimicire a nimicitorilor, intelegi? Insa ce s-a intimplat niste golani care te-au pacalit cu abureli ieftine l-au dat jos pe alt golan criminal, nea Nicu care a meritat sa fie impuscat, nu o dat ci de zeci de ori. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca om fi gresit in trecut asta nu inseamna ca trebuie sa gresim in continuare ca asta ar fi deznadejde.
Iar parerea mea e ca dl Ceausescu nu ar fi trebuit impuscat. Romania atunci era o tara suverana care depindea numai de Dumnezeu si ce e mai bine de atat?Ca Dumnezeu e bun,e milos,e bland e drept. Fusese atunci scoasa Romania de sub influenta Rusiei dar si de sub influenta altor puteri care inselate de duhuri rele doresc distrugerea neamului romanesc. |
|
|
|||
|
|||
|
Departe de nostalgiile comunistoide pe care le afisezi, alintand cu "domnul" pe cel ce darama biserici inchinate Dumnezeului pe care pretinzi ca-l venerezi, as vrea sa te intreb, mihailt: de ce nu iei in considerare ipoteza conform careia romanii se schimba? Din perspectiva ta, atata timp cat romanii nu raman la obiceiurile si apucaturile pe care le crezi tu esentiale, ei se leapada de "romanism". "Romanismul" pe care-l plangi tu nu a disparut, ci s-a transformat in ultimele decenii, ajungand de nerecunoscut pentru tine. Si uite si un secret: nu lumea se va schimba ca sa se aseze in matca pe care tu ai inchipuit-o, ci tu te vei adapta sau vei ramane pe din afara.
|
|||
|
|||
|
Sa nu uitam ca Rusia a fost si este un puternic stalp al ortodoxiei .
|
|
|
|||
|
|||
|
uite ce este cojanete: nu Rusia e stalpul ortodoxiei ...ei si-au ucis preotii si au daramat bisericile pe care le aveau...numai cateva au ramas in picioare deoarece comunsitii de acolo au considerat ca le-ar aduce ceva banuti fiind o atractie turistica pentru vestici ...; stalpul ortodoxiei este Grecia si dupa cum stim cu totii Sf. Apostol Andrei a venit dinspre Sud ( adica Grecia , a trecut prin Romania si apoi a ajuns sa crestineze Rusia ...asa ca lasa-ne cu nostalgiile estice !!! Grecia si chiar Romania trebuie sa fie considerate stalpii ortodoxiei !!! intelegi ce vreau sa spun? iar daca nu uitam repede de comunism o sa ne ''manance ca untul pe paine'' vesticii , crede-ma ca locuiesc de aproape 3 ani in vest si stiu foarte bine cum gandesc despre noi chiar cand ne ''zambesc'' frumos asa de ochii lumii !!! uita de comunism !!! ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA UITI CA ESTI ROMAN SAU SA UITI DE ISTORIA POPORULUI ROMAN SI TOT CE REPREZINTA CULTURA ROMANA !!! DIN CONTRA , SA LE PRETUIESTI MAI MULT CA NICIODATA SI SA ITI ADUCI CONTRIBUTIA LA PROMOVAREA ROMANIEI IN EUROPA SI IN LUMEA INTREAGA ....ASTA DACA MAI AI CEVA CREIER SI INTELEPCIUNE RAMASE IN SCAFARLIE !!! SUNT MANDRA CA SUNT ROMANCA !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate m-am exprimat gresit spunand ca Rusia ar fi un stalp al ortodoxiei .Nu sunt nici pe departe un sustinator al al lor .Am vizitat mai mullte manastiri din fosta Rusie si am observat cat de traitori ai ortodoxiei sunt . de acolo ideea de stalp al al ortodoxiei . rRog sa ma iertati daca am suprat pe cineva. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
nea Nicu care a meritat sa fie impuscat, nu o dat ci de zeci de ori.[/quote]
Andrei Cozia nu incetezi a ma uimi, desi o vreme nu te-am mai deranjat. Deci dupa tine Ceausescu merita impuscat de mai multe ori??? Uiti ca Dumnezeu i-a dat viata prin parintii sai si tot Dumnezeu trebuia sa-i hotarasca si ora mortii, nu revolutionarii. Desi nu sunt nostalgica dupa regimul comunist, care ma forta sa ma scol la 3 noaptea ca sa stau iarna pe un ger de crapau pietrele, pentru 2 litri de lapte dulce si unul batut, cred ca Ceausescu nu trebuia impuscat. Iar tu Andrei mai adu-ti aminte ca suntem in postul mare si mai lasa polemicile pe seama celor care nu-l cunosc pe Dumnezeu si mai au o scuza pentru ceea ce spun.
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 14:58:23 |
| Spovedanie neterminata a poporului meu | C.tin | Pocainta | 20 | 08.01.2009 03:52:26 |
| Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 11:57:00 |
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 |
|
|