![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
serios?????????
ti se pare ca tu ai fost singura neindreptatita in lumea asta????? cine te-a facut bien pe tine? tot bioenergia? sau efortul tau personal prin post si rugaciune????? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu toti se pot vindeca prin post prin rugaciune,ptr ca nu au rabdare sa aleaga o astfel de metoda.eu nu am ales-o ptr ca eram masochista-e f grea calea asta de vindecare,mai ales cand ai o boala grea,-ci ptr ca nu am avut de ales!nu am gasit pe nimeni prin care sa ma vindece Dzeu ,nu ptr ca nu exista,ci ptr ca nu am cautat suficient!nu uita ca Dzeu lucreaza si prin oameni,nu doar prin slujbele lui.nu imi spune ca daca ai avea nevoie de proteza de sold nu te-ai opera,ci doar te-ai ruga si posti ani in sir!nu ai avea rabdarea asta!Dumnezeu randuie cum sa se vindece fiecare!ptr tine exista doar slujbele,nu si oamenii prin care lucreaza Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
tu nu poti vb in numele meu !!!!!!! tu nu stii ce conteaza pt mine.
Deci te rog nu-ti mai da cu parerea in ceea ce priveste persoana mea, sau altii. Stii pilda lui Iov?????????? Gandeste-te ca prin ceea ce faci tu, ii opresti pe unii oameni de a cauta adevarata cale catre Bunul Dumnezeu, prin efort personal, rugaciune si post, prin care sa se vindece. Boala fizica e rezultatul pacatului pe care Bunul Dumnezeu o trimite, ca acea persoana sa se indrepte. Ce ushor ar fi sa credem toti si sa alegem calea ta, ne-am ruga putin, sau poate chiar deloc si am spune, las ca ne face bine ea din mainile ei, nu???? Esti constienta de faptul ca esti direct raspunzatoare pentru acei oameni care vin la tine si pt pacatele lor??????????? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Editat, Dumneze sa ne ierte pe toti si sa surpe tot ce nu e de la El.
|
|||
|
|||
![]()
Si o ruga de zece ani nu alunga un drac,oricat de mare ar fi?mai ai multe de aflat,soro!atat de tare tii cu dintii de drac,incat stau si ma intreb care din noi e ''ocupata''
|
|
|||
|
|||
![]()
JAne si mirabela,va doresc ca Dumnezeu sa randuiasca sa va vindece prin mainile unui terapeut inzestrat de Dumnezeu,sa va lamuriti cum sta treaba!nu aveti nici un pic de experienta in domeniu,doar teorii neverificate si citate.iar experinta altuia nu face 2 lei ptr voi!va doresc numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai spus ca si ortodoxia are erori.....crede, si nu cerceta !!!
Cine are urechi sa auda, aude...cine are ochi sa vada, vede !!!!! Doamne ajuta Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
@kiralina, ce boli ai vindecat pana acum?
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=zoridezi;225067]@kiralina, ce boli ai vindecat pana acum?[/QU
Cazuistica e bogata,si merge de la afectiuni simple la chestiuni complicate,dar daca incep sa insir,mi se va spune ca nu e posibil,sau ca ma mandresc! |
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|