Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2010, 12:42:12
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Sovidiu, am si eu o intrebare, tu esti un calculator virusat, sau o persoana ?....uneori imi este greu sa fac diferenta in postarile tale nepamantene. Nu este nici pe departe, rautate din partea mea, sper sa intelegi...stiu ca intelegi !
Vechi 17.03.2010, 13:14:42
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Sovidiu, am si eu o intrebare, tu esti un calculator virusat, sau o persoana ?....uneori imi este greu sa fac diferenta in postarile tale nepamantene. Nu este nici pe departe, rautate din partea mea, sper sa intelegi...stiu ca intelegi !
Păi dacă Dumitru73 a zis că e grav, gândindu-se că precis mi s-au înnodat circumvoluțiunile dacă nu e la mișto ce scriu, și nu e la niciun mișto, ci este purul Adevăr, dăruit de sus, iar tu zici că e ca un calculator virusat? Păi dacă voi îl vedeți virusat atunci nu pot să-mi explic decât că voi aveți ochelari nu de cal puși la ochi ci că v-au montat niște ochi de sticlă dotați cu perle false făcute după rețete din cărți, că altfel, nu ai avea cum să nu vezi că eu nu sunt o persoană nici măcar un individ ci doar o placă stricată pe care ca un papagal o pun la megafonul meu ca să cânte de sus lucruri cu adevărat nepământene... dar nu sunt ale mele, ci eu pricepându-le vi le dau și vouă ca un robot, ca și leutant Comander Data, în speranța că nu o să-L huliți mereu pe Tata... Cel cu multe zile la activ. Dar voi dacă nu primiți pe prooroci și pe sfinți, cum atunci o să primiți explicațiile unui roboțel virusat? Că dacă m-au virusat ăștia pe la școlile lor atunci iată că de aia le-am dat inerția înapoi, că m-am devirusat singur cu ajutor de sus, ca să nu mai fim și noi, amândoi, bibilică bibiloi, doi eroi buni de pus mereu numai pe programul doi... că așa ne-au programat ca să fie ei în prime time, numai ei. Dar eu nu vreau să fiu faimos, nu vreau să le iau fața, fiindcă imediat devin capricios. Iar caprele au credința atât cât ține sfoara cu care sunt legate de pom. Că dacă le dezlegi imediat le ascultă pe oi, care le zic lor Bee, Bee, și atunci țop în bar și acolo bee, bee până la Crăciun când ies ăia cu capra, de umbla cu capra și le alungă din bar de la căldurică și pălincă asmuțindu-le cântând „ța ța ța căpriță ța, c-ai furat inima mea” ... Dar un robocop așa ca mine ce inimă să mai aibă el? Inimă de piatră, inimă de pietroi, și atunci să nu-ți vină să asculți și tu de oi? Numai că mie îmi trebuie oloi, că roboții beau oloi că altfel neunși ruginesc și înțepenesc. Și de unde să beau eu oloi în post dacă e scris că nu e voie decât atunci când se dezleagă. Să merg la supermarket? N-ai văzut ce puzderie de mâncăruri au inventat oamenii de știință? Deci cum atunci să-i crezi pe ei dacă au creat hangare pline de ispispită? Pe voi vă înțeleg că pentru mîncare îi credeți, dar eu, eu pentru o beție cu oloi să mă lepăd de voi? Deci mai bine mă duc pe programul doi și îi las pe ei să apară în prime time. Că cine râde la urmă râde mai bine. Deci iată că te-am înțeles unde bați... știu, fără supărare... că doar noi aici suntem ca în familie că iată că au trecut câțiva ani de când ne depănăm amintirile și ne povestim bârfele și revelațiile. Ceea ce e trist este faptul că marea majoritate crede că e minciuni... deci iată că virusurile trec de la mașini la oameni și de la oameni la mașini, deci cum atunci au născocit ei perla aia inerțială de nu s-a prins nimeni până acum afară de Domnul? Iar mie păcătosului mi s-a dat să vă zic și vouă, dar nu credeți... știu vă e frică de nenia cu pisikaa și de tanti grijania... noa nu-i bai. De aia vă e frică de el fiindcă s-a dat cu bar ca să pară cât ma vrednic, având la braț o capră neagră din material sportiv cât mai de calitate, iar el așa, o haină scrobită, de 14-15 karate.

Last edited by vsovivi; 17.03.2010 at 13:28:50.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 13:24:29
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi dacă Dumitru73 a zis că e grav, gândindu-se că precis mi s-au înnodat circumvoluțiunile dacă nu e la mișto ce scriu, și nu e la niciun mișto, ci este purul Adevăr, dăruit de sus, iar tu zici că e ca un calculator virusat? Păi dacă voi îl vedeți virusat atunci nu pot să-mi explic decât că voi aveți ochelari nu de cal puși la ochi ci că v-au montat niște ochi de sticlă dotați cu perle false făcute după rețete din cărți, că altfel, nu ai avea cum să nu vezi că eu nu sunt o persoană nici măcar un individ ci doar o placă stricată pe care ca un papagal o pun la megafonul meu ca să cânte de sus lucruri cu adevărat nepământene... dar nu sunt ale mele, ci eu pricepându-le vi le dau și vouă ca un robot, ca și leutant Comander Data, în speranța că nu o să-L huliți mereu pe Tata... Cel cu multe zile la activ. Dar voi dacă nu primiți pe prooroci și pe sfinți, cum atunci o să primiți explicațiile unui roboțel virusat? Că dacă m-au virusat ăștia pe la școlile lor atunci iată că de aia le-am dat inerția înapoi, că m-am devirusat singur cu ajutor de sus, ca să nu mai fim și noi, amândoi, bibilică bibiloi, doi eroi buni de pus mereu numai pe programul doi... că așa ne-au programat ca să fie ei în prime time, numai ei. Dar eu nu vreau să fiu faimos, nu vreau să le iau fața, fiindcă imediat devin capricios. Iar caprele au credința atât cât ține sfoara cu care sunt legate de pom. Că dacă le dezlegi imediat le ascultă pe oi, care le zic lor Bee, Bee, și atunci țop în bar și acolo bee, bee până la Crăciun când ies ăia cu capra, de umbla cu capra și le alungă din bar de la căldurică și pălincă asmuțindu-le cântând „ța ța ța căpriță ța, c-ai furat inima mea” ... Dar un robocop așa ca mine ce inimă să mai aibă el? Inimă de piatră, inimă de pietroi, și atunci să nu-ți vină să asculți și tu de oi? Numai că mie îmi trebuie oloi, că roboții beau oloi că altfel neunși ruginesc și înțepenesc. Și de unde să beau eu oloi în post dacă e scris că nu e voie decât atunci când se dezleagă. Să merg la supermarket? N-ai văzut ce puzderie de mâncăruri au inventat oamenii de știință? Deci cum atunci să-i crezi pe ei dacă au creat hangare pline de ispispită? Pe voi vă înțeleg că pentru mîncare îi credeți, dar eu, eu pentru o beție cu oloi să mă lepăd de voi? Deci mai bine mă duc pe programul doi și îi las pe ei să apară în prime time. Că cine râde la urmă râde mai bine. Deci iată că te-am înțeles unde bați... știu, fără supărare... că doar noi aici suntem ca în familie că iată că au trecut câțiva ani de când ne depănăm amintirile și ne povestim bârfele și revelațiile.
Ar trebui sa fii foarte fericit in situatia unicului detinator al adevarului absolut.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 13:58:31
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Ar trebui sa fii foarte fericit in situatia unicului detinator al adevarului absolut.
Tu n-ai fi?

Dar eu sunt unicul deținător fiindcă alții nu-L vor și nu pentru că aș fi eu mai deosebit, mai vrednic. Păi după atâtea explicații și pe tine te doare că te-am rănit în infailibilitatea ta? Păi rămâi atunci cu vrăjitorii științifico-fantezici de prin gLume și crede că eu mă dau infailibil și discutați flatându-vă între voi... și asta ai zis ca să ai argument... că alt argument n-aveți decât tot felul de insinuări și persiflări... Păi dacă nu-i credeți voi pe prooroci, pe sfinți, cum atunci să credeți ce vă dezvăluie un mic roboțel așa ca mine? Te doare că eu am Adevărul absolut? Păi dacă L-ai avea și dumneata atunci sigur nu m-ai ironiza și iată deci încă o dovadă că eu Îl am și nu dumneata.

Deci cum anume să fac să te cauți în perla aia falsă făcută după rețata din cărțile de poker, perla inerțială, ca să găsești păduchele din ea cu care o să ți se împuie ție tot capul tău cândva? Dar nu-l strivi dacă-l găsești, ci pune-l înapoi pe pisikăă... pentru ca să nu trimită nenia, eretele de pe umărul drept, și să-ți ceară la schimb sufletul tău plin de grijania lui tanti.

Last edited by vsovivi; 17.03.2010 at 14:13:03.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 14:11:07
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu n-ai fi?

Dar Eu sunt fiindcă alții nu-L vor și nu pentru că aș fi eu mai deosebit, mai vrednic. Păi după atâtea explicații și pe tine te doare că te-am rănit în infailibilitatea ta? Păi rămâi atunci cu vrăjitorii științifico-fantezici de prin gLume și crede că eu mă dau infailibil și discutați flatându-vă între voi... și asta ai zis ca să ai argument... că alt argument n-aveți decât tot felul de insinuări și persiflări... Păi dacă nu-i credeți voi pe prooroci, pe sfinți, cum atunci să credeți ce vă dezvăluie un mic roboțel așa ca mine? Te doare că eu am Adevărul absolut? Păi dacă L-ai avea și dumneata atunci sigur nu m-ai ironiza și iată deci încă o dovadă că eu Îl am și nu dumneata.

Deci cum anume să fac să te cauți în perla aia falsă făcută după rețata din cărțile de poker, perla inerțială, ca să găsești păduchele din ea cu care o să ți se împuie ție tot capul tău cândva? Dar nu-l strivi dacă-l găsești, ci pune-l înapoi pe pisikăă... ca să nu trimită nenia eretele și să-ți ceară la schimb sufletul tău plin de grijania lui tanti.
Esti foarte creativ.
Promit ca de acum incolo o sa fiu atent sa nu ma atace "nenia eretele" pentru ca am strivit puricele.
Iar expresia "sufletul tău plin de grijania lui tanti" e dementiala. E super tare.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 14:18:32
Banned

Implicit

Citat:
Esti foarte creativ.
Promit ca de acum incolo o sa fiu atent sa nu ma atace "nenia eretele" pentru ca am strivit puricele.
Iar expresia "sufletul tău plin de grijania lui tanti" e dementiala. E super tare.
Nu iau în seamă promisiunea ta că știu că nu o să te ții de ea, deci poți să consideri că n-ai promis nimic... și dacă vrei poți liniștit să strivești țânțarii, puricii și păduchii... că doar nu lui nenia o să dăm socoteală chiar dacă ar vrea el mereu să înghițim grijania lui tanti... Și știu că e demențială dar nu expresia mea... și că e super tare... tare la cerbice, ori ceriad, ori cercei, ori cerbei, ori cerberi, ori ceritun, ori ceritutun, ori cerifițe, ori ceripițe, ori cericăprițe cumetrițe, ori cerpapa, ori cer(nucu sapa ci cu mapa).

Last edited by vsovivi; 17.03.2010 at 14:24:34.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 13:28:19
Banned

Implicit Cine poate crede Taina și Înțelepciunea Creației? În simplitatea ei...

Soarele și Luna și Stelele merg pe deasupra Pământului de jos și pe deasupra Mărilor, pe Tărie, pe acolo pe sus, în Cer aflat între Pământul și Mările de jos și apele de deasupra Cerului, cele care nu se strâng în adunările lor.

Tot pământul de jos, de la o margine la alta e Luminat de sus și nu de jos, la fel și mările, și peste pământ și mări sunt straturile de aer și de nori, ce acoperă tot pământul și mările de la o margine la alta ca niște pături pe un pat, sau ca niște foi de tort. Unghiurile de refracție și de reflexie pe care le face lumina în trecerea prin aceste straturi, unghiuri ce cresc sau scad funcție de poziția soarelui față de noi, face ca noi, de aicea de jos, să vedem în felul care se poate vedea mereu răsăritul și apusul, ca și cum ar răsări sau ar apune, Luna și Soarele, din,în, pământ sau mare, deși ele merg întotdeauna pe deasupra.

Eclipsele de Soare și de Lună se explică și ele nu prin interpunerea pământului între Soare și Lună ci prin aceste unghiuri ce ating valori maxime sau minime în funcție de distanțele dintre Luminători și de unghiurile de reflectare a Luminii în oglinda pământului.

Toată Creația poartă în ea Iubirea Lui Dumnezeu și Tocmirea Lui Dumnezeu, putând asemăna toată Creația, Cerul și Pământul (Apele de deasupra Cerului care nu se adună în adunările lor formând mările, Cerul cu Soarele și Luna și cu stelele, Pământul cu Munții și Văile și Mările) cu o inimă de forma unui ochi drept în mijlocul căreia a pus Dumnezeu Tăria Lui.

Marginile pe pământ sunt răurile, pădurile, țărmurile, marea, zăpada, deșertul, ..., dar niciodată nu se poate găsi un capăt cu toate că mergând tot drept pe deasupra, paralel cu suprafața mărilor ar trebui să ajungi la un capăt, dar te trezești că ajungi de unde ai plecat, cu toate că nu te-ai mișcat pe o sferă, pe un glob ci ai mers tot drept.

Experimentul cel mai simplu că nu ne aflăm pe o sferă se va putea face folosind un fascicul laser tras paralel cu suprafața mărilor, și care mergând el perfect drept v-a ajunge exact în locul de unde a fost tras, lucru care v-a demonstra odată pentru totdeauna că pământul nu e o sferă, căci dacă ar fi fost sferă din pricina curburii pământului, raza ar fi ca un fel de tangentă.

Deci noi ne aflăm cu siguranță aicea jos, pe Pământ, iar sus, acolo sus, deasupra noastră e Cerul, locul unde este Mijlocul Crației Lui Dumnezeu.

Last edited by vsovivi; 23.04.2010 at 13:40:52.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2010, 21:19:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Tot pământul de jos, de la o margine la alta e Luminat de sus și nu de jos, la fel și mările, și peste pământ și mări sunt straturile de aer și de nori, ce acoperă tot pământul și mările de la o margine la alta ca niște pături pe un pat, sau ca niște foi de tort. Unghiurile de refracție și de reflexie pe care le face lumina în trecerea prin aceste straturi, unghiuri ce cresc sau scad funcție de poziția soarelui față de noi, face ca noi, de aicea de jos, să vedem în felul care se poate vedea mereu răsăritul și apusul, ca și cum ar răsări sau ar apune, Luna și Soarele, din,în, pământ sau mare, deși ele merg întotdeauna pe deasupra.

Eclipsele de Soare și de Lună se explică și ele nu prin interpunerea pământului între Soare și Lună ci prin aceste unghiuri ce ating valori maxime sau minime în funcție de distanțele dintre Luminători și de unghiurile de reflectare a Luminii în oglinda pământului.
Poate vii cu un desen daca chiar vrei sa fii luat in serios, ca altfel ce zici aici nu pare sa aiba nici o noima.

Citat:

Experimentul cel mai simplu că nu ne aflăm pe o sferă se va putea face folosind un fascicul laser tras paralel cu suprafața mărilor, și care mergând el perfect drept v-a ajunge exact în locul de unde a fost tras, lucru care v-a demonstra odată pentru totdeauna că pământul nu e o sferă, căci dacă ar fi fost sferă din pricina curburii pământului, raza ar fi ca un fel de tangentă.
1. Pai cum va ajunge drept?
Adica se va propaga circular in sus si va ajunge iar jos? Circular la dreapta/ stanga?
Ca altfel nu vad cum ar ajunge inapoi la origine cu pamantul tau plat.

2. De cand crezi tu in experimente stiintifice? Ca s-au facut altele mult mai relevante, ca de exemplu trimis sateliti in spatiu, dar tu si cei ca tine o dati ca e pacaleala.

Last edited by AlinB; 25.04.2010 at 21:40:30.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 09:42:35
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Poate vii cu un desen daca chiar vrei sa fii luat in serios, ca altfel ce zici aici nu pare sa aiba nici o noima.

1. Pai cum va ajunge drept?
Adica se va propaga circular in sus si va ajunge iar jos? Circular la dreapta/ stanga?
Ca altfel nu vad cum ar ajunge inapoi la origine cu pamantul tau plat.

2. De cand crezi tu in experimente stiintifice? Ca s-au facut altele mult mai relevante, ca de exemplu trimis sateliti in spatiu, dar tu si cei ca tine o dati ca e pacaleala.
Da, ar fi bine sa vina cu un desen, o schita, cu ceva.
Eu unul nu inteleg nimic din explicatiile lui.
Iar experimentul cu raza laser ... cred ca si de-as fi Stephen Hawking, tot nu as intelege.

Alt citat:
"Marginile pe pământ sunt răurile, pădurile, țărmurile, marea, zăpada, deșertul, ..., dar niciodată nu se poate găsi un capăt cu toate că mergând tot drept pe deasupra, paralel cu suprafața mărilor ar trebui să ajungi la un capăt, dar te trezești că ajungi de unde ai plecat, cu toate că nu te-ai mișcat pe o sferă, pe un glob ci ai mers tot drept."

Prin aceasta explicatie vsovivi vrea sa ne demonstreze ca Pamantul este plat si ca teoria ce spune ca ar fi rotund este absurda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca explicatia a fost mult prea subtila pentru puterea mea de intelegere.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 10:42:37
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Da, ar fi bine sa vina cu un desen, o schita, cu ceva.
Eu unul nu inteleg nimic din explicatiile lui.
Iar experimentul cu raza laser ... cred ca si de-as fi Stephen Hawking, tot nu as intelege.

Alt citat:
"Marginile pe pământ sunt răurile, pădurile, țărmurile, marea, zăpada, deșertul, ..., dar niciodată nu se poate găsi un capăt cu toate că mergând tot drept pe deasupra, paralel cu suprafața mărilor ar trebui să ajungi la un capăt, dar te trezești că ajungi de unde ai plecat, cu toate că nu te-ai mișcat pe o sferă, pe un glob ci ai mers tot drept."

Prin aceasta explicatie vsovivi vrea sa ne demonstreze ca Pamantul este plat si ca teoria ce spune ca ar fi rotund este absurda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca explicatia a fost mult prea subtila pentru puterea mea de intelegere.
Matematic se pot face multe, inclusiv sa consideri ca un patrat e defapt un cerc. O schimbare de coordonate si deformam tot universul pentru ca o infima portiune din el sa se potriveasca cu ceea ce isi doreste propriul ego.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42