![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne Dumnezeule.... De unde ai scos fanteziile astea ? Daca dintr-o sursa oficiala catolica, te-as ruga sa o indici, c sa stim si noi despre ce vorbim...
Pana una alta, pozitia oficiala a Bisericii este cea pe care am prezentat-o mai sus... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Probabil ca profetiile se contrazic cu Sfanta Lumina pt ca se vb,intr-una din aparitii,de purgatoriu,dogma neacceptata de ortodocsi.
"Viata nu este nimic altceva decat un sir de apropieri si departari de Dumnezeu" - Pr. Emilianos Simonopetritul Last edited by Ioana-Andreea; 15.03.2010 at 21:06:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deși pare că se referă la al doilea război mondial când naziștii au mers prin Europa și au început războiul nuclear, sau americanii care a dat bombele, oricum, cei ce au început au fost naziștii căci ei lucrau la rachete și la bombe atomice... iar acolo parcă se vorbește că se vor petrece după anii 1950 și spre anii 2000... deci greu de descifrat dar precis adevărat căci toată omenirea spre înarmare tinde înarmându-se mereu până în dinți, iar mesajele erau din 1917... deci nu-i exclus ca totuși să se fi referit la cel de al doilea război mondial, război atomic și care a ținut până prin anul 2000... Dar poate că se referă la al treilea război mondial, atomic și groaznic, și apoi bătaia lui Dumnezeu pe care și-o vor atrage cei răi și necredincioși asupra lor... Nu știu că nu pricep prea clar. Last edited by vsovivi; 15.03.2010 at 21:55:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.vatican.va/roman_curia/co...fatima_en.html |
|
|
|||
|
|||
|
Am citit si eu aceste profetii, care sunt ale catolicilor, nu ale ortodocsilor. Intrebarea pe care mi-am pus-o este: cum de nu se pomeneste de venirea Antihristului mai intai, ci se spune doar de venirea Domnului?
Chiar nu ne este ingaduit, noua ortodocsilor, a crede ca poate veni Domnul, pana cand nu va veni Antihristul, sa si faca lucrarea lui. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu. Venirea Antihristului este materie dogmatică. Scrie despre asta și în Revelație, precum și în alte Cărți. Când totul va părea pierdut, totul va fi câștigat prin venirea Domnului Isus Cristos în toată mărirea Sa.
|
|||
|
|||
|
Sa inteleg ca Antihristul reprezinta omenirea cazuta, nu o persoana, care va fi ales imparatul lumii?
|
|
|
||||
|
||||
|
După părerea mea, Antihristul va fi o persoană. Pe de altă parte, să nu uităm că lumea are conducătorii pe care îi merită. Venirea lui Antihrist nu va fi eveniment izolat, ci va corespunde unei etape de mare tulburare și dezorientare.
Asta mă face să cred că Ziua Domnului, deși "s-a apropiat", nu este iminentă. Suntem, încă, sub paradigma Ascunderii Înșelătorului, etapă care nu poate fi ultima. Mai este nevoie de cel puțin una, în care materialismul și ateismul de azi vor face loc unei spiritualități cu semn schimbat. Satan nu poate fi mulțumit decât până șa o vreme să fie ignorat: el dorește ca oemnii să îi aducă jertfă și venerare directă, ca unui dumnezeu ce se crede a fi.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| paraclisul Maicii Domnului | patricia2006 | Generalitati | 1 | 10.09.2012 01:31:53 |
| Tanguirea Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 10 | 25.07.2012 14:00:37 |
| iconita Maicii Domnului | loredana | Intamplari adevarate | 8 | 25.09.2010 14:03:34 |
| aparitiile de la Fatima si scrisorile maicii Lucia | crestinOrtodoxa | Generalitati | 1 | 07.09.2010 00:23:30 |
| Acatistul MAICII DOMNULUI | cristiboss56 | Rugaciuni | 6 | 08.12.2007 05:04:38 |
|
|