![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect in ceea ce priveste iubirea si iertarea, dar nu prea sunt de acord sa nu arati greseala atunci cand e cazul... Nu cred ca e bine a tacea si nu cred ca a spune adevarul e judecata si nici superioritate fata de celalalt... Nici ca am avea un drept de a-i pedepsi... Fiecare e liber sa creada ce doreste. Evreul crede Legea Veche si va fi judecat dupa ea, Crestinul crede si Legea Noua dupa care va fi judecat. Nu m-am suparat,nici nu am de ce! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu privire la judecata, vreau sa transcriu un mic fragment din cartea "Ne vorbeste Parintele Porfirie": "„Habotnicia n-are legătură cu Hristos. Să fii creștin adevărat. Atunci nu vei răstălmăci pe nimeni, ci iubirea ta pe toate le va suferi. Și pe cel de altă religie. Adică să-l cinstești fără legătură cu religia lui, într-un chip nobil. Poți să îngrijești un musulman, când are nevoie, să-i vorbești, să te întreții cu el. SĂ EXISTE RESPECT PENTRU LIBERTATEA CELUILALT. Precum Hristos ‚stă la ușă și bate’, fără să silească, ci așteptând ca sufletul singur, liber, să-L primească, tot astfel să stăm și noi dinaintea oricărui suflet.” Este o carte foarte foarte buna, o recomand tuturor! |
|
|||
|
|||
![]()
Care este pozitia si invatatura Bisericii fata de evrei?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce invata Biserica despre evrei?Cum trebuie sa ne raportam la ei?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am avut nici o intentie sa te judec sau sa insinuez ceva. Sa ma ierti daca s-a inteles asta! Eu n-am nica cu nimeni, vreau doar ca toti sa ne 'simtem' bine ![]() ![]() Last edited by zoridezi; 14.03.2010 at 21:31:05. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calculul zilei la evrei | culianul | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 9 | 17.04.2012 20:49:52 |
eu nu inteleg ceva: despre evrei | annajanette | Generalitati | 10 | 17.05.2010 00:38:50 |
Inmormantarea la evrei. | Evreulcelales | Iudaismul | 9 | 17.12.2009 18:44:18 |
Anul Nou la Evrei | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 25.10.2009 20:52:37 |
intrebari despre evrei | dianadi | Generalitati | 9 | 01.02.2009 22:10:20 |
|