![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da ? Eu eram convins că a fost un catolic autentic. Dar de ce scrieți "Sfânt" cu majusculă ? Ați început să aveți sfinți ?
|
|||
|
|||
![]()
Ce anume te face sa afirmi (mai mult sau mai putin ironic) ca Sfantul Apostol Pavel a fost catolic? Eu, pot sa-ti explic de ce-l consider ca fiind un adventist autentic (cu bune si cu rele).
Am scris asa ca sa respect scrierea ortodoxa si sa nu deranjez pe cineva, in mod inutil. Totusi, se pare ca am deranjat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pavel=evreu(inainte de convertire) # adventist=invatatura sfintei cuvioase E.G.White. |
|
||||
|
||||
![]()
am scris sfanta cuvioasa EG White pentru a nu va jigni Lidera Spirituala si de Integrare in Advent, si implicit pe slujitorii ei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Liniștit poți lăsa scrupulozitatea deoparte, noi ne mărginim a o numi ”soră”, n-am beatificat-o, n-am sanctificat-o și nu i-am exhumat rămășițele spre pupare.
|
|
||||
|
||||
![]()
M-as intreba daca ati exhumao, ce ati face? daca cartile ei le raspanditi pe la toti oamenii de la tara ca pe Sfanta Scriptura...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|