![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu consider sub nici o forma ca nu sunt crestina sau ca ideile mele sunt contrare crestinismului,pentru ca:crestinism=religia lui Iisus Hristos,adica religia iubirii desavarsite,universale,absolute. Inteleg ca fiind oameni nu am ajuns inca la acel nivel,dar macar asta trebuie sa facem,sa tindem catre el,sa ne deschidem sufletul. Cum sa spunem:da,eu sunt crestin,dar nu imi iubesc aproapele,nici pe Dumnezeu si (se subintelege) nici macar pe mine,dar asta e religia mea?Da,asta poate e crestinismul pe care unii il inteleg,dar nu este ceea ce ne-a transmis Mantuitorul! Pai,atunci,aceasta religia pe care o strigam in dreapta si stanga o traim cu adevarat sau a ajuns un paravan dupa care ne ascundem temerile,deziluziile si toate golurile pe care le purtam in suflet? Sa se inteleaga foarte clar,indiferent ca viziunea mea asupra vietii si spiritualitatii cuprinde si alte orizonturi,pe acest forum scriu in calitate de crestina,pentru ca daca in sufletul meu nu as fi crezut si simtit asta,cu siguranta nu as fi avut vreo retinere in a afirma contrariul!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? | flying | Generalitati | 21 | 11.04.2010 23:23:37 |
Ce credeti despre vedenii? | lacrimi | Din Noul Testament | 42 | 28.03.2010 20:48:52 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
Prezenta catolicilor pe Forum | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 71 | 29.04.2008 17:24:37 |
|