![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Recunoaste ca esti pucios. Si ca toate asa zisele argumente pe care le-ai vanturat pe aici nu izvorasc din Sfanta Scriptura, ci din gandirea voastra pucioasa. Daca vrei sa discutam concret si frumos, vin-o cu argumente din Sfanta Scriptura si din Sfintii Parinti, nu cu emenatiile asa zisilor vostri profeti. Sfanta Cetate???????? Ce e aia? Si ce tot o dai cu "nenia" si 'tanti grijania"? La ce te referi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ce crezi dumneata că mi-au făcut mie cei de la Pucioasa dacă nu am întâlnit pe nici unul din ei? Crezi că de aia ai avut tu defapt dreptate când ne-am contrazis fiindcă eu le dau dreptate lor? Păi pe ce subiect ne-am contrazis și care e rolul celor de la Pucioasa în ceea ce ne-am contrazis noi? că uite eu nu știu când și pe ce ne-am contrazis, nici nu am auzit de dumneata, ori poate ți-ai schimbat nickul de curând... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci probabil că e inutil să mai discut cu dumneata. Nu știi nicimăcar citi românește, deci atunci mi-e clar că nu ai găsit în scripturi FACEREA! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, esti total lipsit de coerenta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneata nici nu știi defapt ce înseamnă coerența, un termen greu, dar îl folosești așa ca să ai cu ce ridiculiza... dar complet fiind pe dinafară de subiect ori de probleme. Tu la ore precis erai unul ce dădeai cu biluțe, ori cu hârti... făceai tărăboi... ca să vă lase acasă. Păi cine te ține pe tine aici dacă nu ai nici cele mai elementare argumente atunci când discuți... primul ar fi să citești corect și să înțelegi ce vrea să zică interlocutorul... dacă nu, atunci pentru ce te miri? defapt de ce anume te miri dacă dumneata nu prea pricepi ce citești? Last edited by vsovivi; 10.03.2010 at 13:59:54. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De citit romaneste ... le nimeresc cateodata, dar la tine problema e cu scrierea, vezi "e minciuni". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Argumente elementare" - de unde le scoti? de la Puciosi? Ce sa pricep? E ceva de priceput in tot ce ai zis tu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi cum să fiu asemenea lor? Nu am zis că spre deosebire de ei, eu nu sunt decât un păcătos? păduchios! Sigur că le împărtășesc ideile, căci ei sunt prooroci, și a fi prooroc înseamnă a trăi și a mărturisi ce spune cineva mai mare ca tine pe linie ierarhică a sfințeniei celei Adevărate... aia de sus, nu aia de la gLume. când zic „e minciuni”, o zic ca să imit pe băieții ăia îndrăzneți și deștepți, adică să fac pe grozavul ca să scot năravul la suprafață... dar mă refer în general că ce spune gLumea... aia e minciuni. Domnule și nu m-am referit la a ști citi pe românește, adică la limbă și la gramatică, ci la a pricepe ce este scris, adică fără a fușeri, sau fușerli. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei sunt prooroci??????????? Cine mai spune asta in afara de ei si de tine? Si scuza-mi lipsa de subtilitate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vorbesc pucioșește iar dumneata te încăpățânezi să vorbești pe limba oamenilor de știință, româneasca aia „e minciuni frate”... frații tăi din gLume; Dar așa a zis Domnul: „frații și surorile Mele și Mama Mea sunt cei ce fac voia Tatălui Meu Carele este în Ceruri.” |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|