Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
vsovivi s-a intrecut pe sine
Iti dai seama ca afirmatiile tale te plaseaza, ca mod de gandire, direct in evul mediu?
Ai pus un kilometru de material dar nici un argument de luat in seama.
Da-mi si mie un argument concret, ca sa te cred, nu veni cu povesti in care nu mai crede nici bunica.
|
Nu e valabilă teoria conservării impulsului, teoria vitezei maxime a luminii în vid, teoria atracției gravitaționale și așa mai departe... sunt speculații, de ce le-aș crede?
Nu e valabilă teoria evoluționistă, nu sunt valabile teoriile bigbangului, ale modelelor atomice, ale apariției vieții, ca o întâmplare și ca un hazard, nu sunt valabile nici unele din teoriile științifice, toate sunt sofisme speculative... gropi pentru ca să cadă fraierii în ele; de ce le-aș crede? ce argumente au ei?
Să le cred pentru că mi le-a predat nenia la școală? iar seara a ieșit în parc tacticos ca să-și plimbe pisikaa ținută în lesă?
Ceri argumente la ce? păi tu trebuie să dovedești că ei spun adevărul, tu trebuie, care susți că scriptura minte și că a crede ce se scrie acolo e întoarcere la ev mediu, deci de ce eu, tu trebuie să aduci argumente în favoarea sofismelor pe care le crezi... așa ca toată gLumea...
Deci argumente referitor la ce? îmi ceri mie?
Că au ajuns pe Lună deși susțin că pe Lună nu e atmosferă? păi ori e pe lună atmosferă și în spațiu sunt pături de substanță dacă chiar au ajuns, ori dacă nu e atmosferă, atunci nu aveau cum ateriza ori să iasă din atracția ei (dacă chiar există atracție între pământ și lună deci gravitație și atracție așa cum susțin ei calculând ceva gen de 6 ori mai mică gravitația ca pe pământ) , căci pe vid nu ai cum să te sprijini ca pe aer și nu există portanță, deci e impas logic demonstrativ. Deci iată că se contrazic ori la teorie ori la practică.