![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu pentru antidepresive, eu nu cred ca contrazic neaparat conceptia spirituala despre bolile psihice. Ele au si o componenta fizica, si daca putem sa linistim pe cineva macar in parte de ce sa nu o facem (esti doctor?). Bineinteles ca cel atins de depresie poate urma si un tratament psihologic, si spiritual, pe langa medicamente. Nu stiu daca este de fapt topicul potrivit pentru asta, sa nu dam apa la moara celor care se indoiesc de cele mai elementare lucruri care totusi au valoare de realitate materiala empirica.
|
||||
|
||||
![]()
Una este sa vorbesti de cunoastere sau necunoastere si alta e sa vorbesti de ignoranta si indaratnicire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca nu intelegi nu-i din cauza ca nu e nimic de inteles ci ca esti limitat in ratiunea ta care ti-o dat-o Dumnezeu". Daca ai cunoscut doar astfel de oameni "credinciosi", e ceva natural sa devii ateu. Chiar o reactie de bun simt. Citat:
Nu stiu altii ce simt cand citesc din astea, dar pe mine ma ia cu fiori reci. Si nu faptul in sine cum ca exista oameni cu probleme la etajul superior, asta e ceva normal, ideea e ca unii care par destul de normali, sunt inclinati sa, sau chiar ii iau de fapt, in serios. |
|
|||
|
|||
![]()
Lipsa dovezilor nu este dovada lipsei!
|
|
|||
|
|||
![]()
LOL :) Cam asa si cu Dumnezeu, in ceea ce va priveste :P
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta daca nu cumva este vorba de altfel de lumina si altel de zi. Si nu cred ca atunci cand s-a scris Cartea Facerii nu se stia de unde vine lumina si ciclul ziua/noapte. Eu cred ca "Facerea" rezista cu succes la orice tentativa de a scoate ceva rational/stiintific din ea, cel putin nu cu ratiunea de care dispunem la ora actuala. Ceea ce este important de retiunut din ea este ca Dumnezeu este Creatorul, mai mult de atat este peste intelegerea noastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
MIT Students Explain How to Photograph Space for $150
http://gizmodo.com/5358667/mit-stude...-space-for-150 http://space.1337arts.com/ Photographing Earth's Curvature From Macon Balloon http://www.13wmaz.com/news/local/sto...5438&catid=153 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|