![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
cu doua mitocanii pui in practica "iubirea " pe care o porti in suflet. Nici nu stiu daca sa te propun spre banare pt grosolanie.. pana acum nu am mai auzit pe nimeni sa creada ca ajunge inger pazitor dupa moarte... adica, ai si tu "surprizele" tale, lucruri pe care rar le auzi: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot @ Andrei Cozia...
zilele trecute ai facut aluzii ca as posta sub alte nume... La modul cel mai serios: eu nu sunt Felicitas (desi am fost flatata de astfel de confuzie, imi place cum scrie)! Sa nu vorbesti urat cu ea fara motiv (crezand ca sunt eu) http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=237 Si nu sunt nici Windorin, nu sunt nici Zaharia (glumeam, doar).. Si pentru clarificari totale: nu sunt nici Traditie1. (chestia cu ingerul pazitor imi da de gandit, ce sa-i faci). Sa ai o zi luminata! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
preceptii gresite sau mituri rautacioase despre credintele altora | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 89 | 06.05.2013 23:21:47 |
Sfantul Maxim Marturisitorul- martir pentru dreapta credinta | georgeval | Diverse Sarbatori | 7 | 03.04.2012 00:34:34 |
reintoarcerea la dreapta credinta | nsimona | Generalitati | 18 | 31.12.2010 15:58:55 |
Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 10:57:00 |
Blog "Ortodoxia - dreapta credinta!" | MadalinS | Generalitati | 0 | 30.09.2007 04:19:00 |
|