![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
@Cristi - nu ti-ai terminat ideea cu contradictia. Care este ea?
Nu cred ca este o problema cu acele cruciulite cu snurulet. Poate ca daca le-ar sfinti parintele ar fi mai bine si ar fi purtate cu drag. O cruce este o cruce. Legat de sarbatori: 1. Bunavestire nu mi se pare potrivita in general. Este o sarbatoare care se refera mai degraba la Iisus si la...femeile gravide. Nu mi-as dori sa serbam ziua femeii in aceasta zi nu pentru ca nu mi-ar fi draga in credinta, ci pentru ca este o ironie la adresa multor femei...a acelora care nu pot avea copii. In ziua aceea de 25 martie am primit si eu verdictul de la medic (cumva reauavestire): ca nu vom putea avea copii. Sa va spun cum ma simt in 25 martie in fiecare an si nu numai? 2. Nu mai stiu cand, la ce data se serbeaza femeile mironosite. Cu 8 martie nu am o problema. Ca pica in post...pentru cei ce tin 40 zile este o problema intr-adevar.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Duminica Mironositelor este intotdeauna a III-a duminica dupa Pasti. Deci este sarbatoare cu data schimbatoare, functie de data cand cade Pastele. Poti sa te uiti in calendar, ca sa fii mai sigura cand este aceasta sarbatoare dedicata femeilor.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() va trimit un martisor virtual si cele mai bune urari, pentru o primavara cat mai frumoasa! sa fiti iubite! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
1 Martie - 8 Martie | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 107 | 27.04.2015 19:57:53 |
9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 10:46:12 |
4 martie 1977 . . . | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 11.03.2011 17:47:41 |
8 Martie 2009 | arkash | Generalitati | 0 | 08.03.2009 16:21:41 |
8 martie | radup | Generalitati | 61 | 14.03.2008 22:45:47 |
|