![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
41. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui. 42. Căci flămând am fost și nu Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și nu Mi-ați dat să beau; 43. Străin am fost și nu M-ați primit; gol, și nu M-ați îmbrăcat; bolnav și în temniță, și nu M-ați cercetat. 44. Atunci vor răspunde și ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniță și nu Ți-am slujit? 45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut. Aveti sute de milioane de euro? Faceti cele bineplacute Lui Dumnezeu cu banii astia, ajutati semenii care fac foamea sau n-au unde sa doarma, dati sansa orfanilor sa-si cladeasca un viitor, nu ridicati catedrale care sa va satisfaca grandomania si mandria si setea de slava desarta! Acum, cat mai e vreme...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Suntem ceea ce suntem si ne meritam soarta , ne dam singuri in cap , ne sapam singuri biserica , manjim singuri B.O.R. , Sfantul Sinod ! Rad si curcile de noi nu numai ateii , ereticii. . . Suntem niste lozincari precum d'ul Florin. Ne dam mari intelepti, mari credinciosi si suntem cei mai mari farisei . De se construia un bordel din banii astia, sunt sigur ca nu mai erau atatea discutii si ne vedeam de "credinta"noastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi de mare folos sa se vanda toate limuzinele cu care circula BOR azi.
Ar ajunge asa de o caramidutza pt noua catedrala, nu? Si in rest... tot ce tine de lux. Restul il dam noi, cei de pe forum, ok? (Daca o mai fi nevoie... :))) |
|
||||
|
||||
![]()
Acest răspuns este o glumă , o concluzie sau o simplă miștocăreală de provincie ?
|
|||
|
|||
![]()
aha, deci esti mitica de la capitala "care este"?
Ce te ingrijoreaza ca soarele nu va mai ajunge la geamul tau din cauza catedralei prea mari? Sau de ce esti asa suparat, crestinule din capitala? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A ridicat o problema cum a crezut de cuviinta, eu nu-i dau dreptate ca nu cred ca toti episcopii au limuzine (desi si cei care au, transmit un mesaj prost..) dar nici nu cred ca la o mistocareala aiurea se poate raspunde cu o alta la fel fara ca lucrurile sa o ia razna si mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce sa nu spunem lucrurilor pe nume? Cand am ajuns (cu totul intamplator, cu niste babete care m-au platit sa le duc) acum vreo 10 ani la biserica aia din Liteni/Suceava unde preotul deschide cartea pentru oricine plateste, l-am intrebat pe raspopit daca e corect ce face... Oare ce crezi ca mi-a raspuns? NU JUDECATI!!!! Deci sa tacem din gura si sa ne vedem de pacatele noastre, ca nu e bine si NU AVEM VOIE nici sa ne gandim la pacatele popii, nu?!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 22:22:26 |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|