![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Viata e f importanta,din prizma eternitatii .
Daca ar fi existat doar eternitate,nu am fi avut la dispozitie alegerea.Nu am fi fost 'lamuriti' in foc . Si culmea,noi chiar credem ca viata aceasta temporara,e cea importanta ... De aceea e important fiecare gest marunt care il facem,pentru ca ai o eternitate de timp sa te bucuri sau sa te caiesti pt el.E extraordinara aventura aceasta a sufletului nemuritor,in trupul cel muritor |
|
|||
|
|||
![]()
exista multe activitati placute,si care fac viata frumoasa,chiar foarte frumoasa, si nu anosta !
de ex, e ceva f frumos sa conduci o masina,sa ai senzatia de viteza,sa desfiintezi distantele intr-o vacanta de vara prin tara, prin tot felul de locuri, sa descoperi situatii noi,oameni noi,peisaje, cladiri... sau sa faci sport, miscare, in natura,sa mangai un animal,sa te joci cu el... natura cred ca are in sine forta lui Dumnezeu,forta creatiei originare ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te-am acuzat de nimic, am facut doar o supozitie bazandu-ma pe afirmatia ta cum ca "Sa facem ce vrem fara sa fim pedepsiti". De ce sa fim pedepsiti? Nu cred ca te pedepseste Domnul ca te duci la pescuit si ca asculti muzica....
|
|
|||
|
|||
![]()
Da pana acuma nu te-ai distrat,ca la varsta asta ar trebui sa fii cat de cat matura!
|
|
|||
|
|||
![]()
prin distractie ma repet nu ma refer la discoteci cluburi etc si toata viata ai nevoie de un pic entertainment sau tu te-ai inchis in casa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu nu m-am inchis in casa,dar nu ma mai distrez cum o faceam la o varsta, mai frageda(sa zic asa) Acuma depinde de fiecare cum se distreaza si ce anturaje frecventeaza!!! Atata timp cit te feresti de lacomie,de betie,de a jura,de a vorbi fara rost,de invidie, de neintelegeri,de rautate,de castigul necuvenit,de desfranare si,in general,de poftele necuvinciioase,poti sa te si distrezi,nu trebuie sa fim extremisti ca,doar traim in LUME,NU?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O nelamurire. | Templier Knight | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 05.03.2012 00:23:55 |
nelamurire | mirela.b | Calugarul | 77 | 22.07.2011 23:49:35 |
Nelamurire !? | ducesa | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 9 | 04.12.2010 12:23:26 |
nelamurire | cristina83 | Generalitati | 2 | 28.10.2007 18:22:40 |
|