![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred că termenului de "iubire" i se dau înțelesuri foarte diferite. Iubirea creștină e foarte departe de a fi "instinctuală" sau "irațională". Astfel de trăsături ale iubirii arată a patimă.
Liber arbitrul înseamnă că putem în orice împrejurare să alegem asemănarea cu Dumnezeu sau nu. A fost Domnul nostru instinctual și irațional ? Nu. Deci, nu trebuie nici noi să fim astfel. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
eu unu ,inca nu sunt calugar,din pacate ! Poate tu,stimate partener de dialog, vei fi, ..nu stiu ! insa in contextul lumii, iubirea e si pasiune,patima ! |
|
|
||||
|
||||
|
daca iti place atat de mult fata ateista ( sau de oricare alta ratacire) si nu vrei totushi s-o pierzi propovaduieste-i Cuvantul Domnului , du-o la Biserica adu-o pe calea cea buna, ( adica Ortodoxa!) si bucura-te de ea. Daca e refractara la facerea ta de bine atunci renuntza cat mai ai timp... stiu ca sunt unele de-ti vine sa plangi langa ele , infricoshator de frumoase, da sunt ori penticostale , ori iehoviste , ori evangheliste ... si nu prea ai sanse sa le aduci la liman caci li se spala creeru' de mici saracutzele, nici nu au sansa sa-si formeze o parere proprie despre Adevaratul Dumnezeu ori...hedoniste ....stiu frate ca ai zabovi putin aici caci diavolul e sexy, sexy rau, dar trebuie sa hotarasti de ce parte esti ... si daca esti intru Adevar atunci renuntza la ratacite caci pt acest sacrificiu ai sa primesti o coronitza cu totul neasteptata!
Doamne Ajuta! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Credinta in zodii vs. dogma liberului arbitru | laurastifter | Alte Religii | 21 | 23.06.2013 16:54:57 |
| Liberul arbitru | diador | Generalitati | 29 | 03.08.2011 09:21:50 |
| liberul arbitru | fanietta | Generalitati | 15 | 24.05.2011 11:30:54 |
| liberul arbitru | gd1859 | Despre Sfanta Scriptura | 33 | 18.10.2009 12:57:25 |
| Liberul arbitru | silverstar | Generalitati | 13 | 08.01.2007 15:13:17 |
|
|