![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
El a inteles, chiar daca refuza sa accepte ca practic asta e realitatea care o vinde altora. Tu nici macar atat n-ai inteles. Iar a demola ceva destructiv poate fi un lucru constructiv.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
am senzatia ca tu intelegi ceea ce vrei tu sa intelegi, ai prejudecati si astea te impiedica sa judeci clar. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci nu esti atat de naiv, doar pretinzi ca esti sau faci pe inocentul, iar daca altii demasca jocul vostru care ii impinge pe altii spre comoditate spirituala ca sa le bage in schimb mana in buzunar, inseamna ca "au prejudecati". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
mai bine citeste Sfanta Scriptura ca esti cam pe langa cu subiectul. |
|
|
||||
|
||||
|
dragii mei , nu mai faceti beletristica pe marginea iadului, nu mai prezentati aceasta urgie
in culori pastelate nu chiar atat de greu de suportat; daca nu ai frica de iad nu ai nici frica de Dumnezeu! iadu e o chestiune Foarte serioasa! Sfanta Scriptura o zugraveste super elocvent: “focul cel veșnic" (Matei 25:41), "focul care nu se stinge" (Matei 3:12), "ocara și rușinea veșnică" (Daniel 12:2), un loc unde "viermele lor nu moare și focul nu se stinge" (Marcu 9:44-49), un loc al "chinurilor" și "văpăilor" (Luca 16:23,24), al "pierzării veșnice" (2 Tesaloniceni 1:9), un loc al chinurilor "în foc și pucioasă" unde "fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor" (Apocalipsa 14:10,11), un "lac de foc și pucioasă" unde cei răi sunt chinuiți "zi și noapte în vecii vecilor" (Apocalipsa 20:10). Domnul Iisus Hristos Însuși arată că pedeapsa iadului este fără sfârșit (Matei 25:46). vi se pare ca e ceva soft? Parintele Cleopa Ilie are o carticica frumoasa dar succinta "Drumul sufletului dupa moarte" daca vreti ceva detaliat recomand cu toata caldura "SUFLETUL DUPA MOARTE" Arhimandrit Vasiliu Bacoiani (Editura Bunavestire,Galati-2002) Doamne Ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Iadul va fi un loc in care cei despartiti de Dumnezeu isi vor primi pedeapsa conform cu faptele lor in contrast cu cei care vor mosteni imparatia cerurilor care vor fi rasplatiti tot dupa faptele lor. Mantuirea este intr-adevar prin har insa judecata se va face cu privire la fapte, Domnul insusi spune asta ca sa nu fie un dubiu nimeni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar si daca n-ar fi, statutul de membru in orice comunitate de acest gen este conditionat material direct sau indirect. Ca se promite marea cu sarea pentru comozi, asta face lucrurile cred destul de clare cat de mult le pasa de mantuirea amaratilor si cat de buzunarele lor. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iadul | rafella | Generalitati | 91 | 20.06.2011 21:23:40 |
| Iadul drogurilor | ecaterina | Generalitati | 6 | 07.07.2010 16:33:56 |
| Cine a inventat iadul? | catalin755 | Generalitati | 29 | 07.07.2010 00:24:49 |
| Iadul exista | Mihailescu_Daniel | Generalitati | 25 | 01.07.2009 16:40:54 |
| Raiul sau iadul | silverstar | Generalitati | 69 | 19.01.2009 22:11:38 |
|
|