![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu de problema din decembrie....iara acum nu sunt sigur...am impresia ca tot pe net pe undeva am vazut ca luna aceasta s-ar fi internat iarasi la Iasi...m-as bucura sa nu fie asa..
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Iustin a fost in spital la Iasi, dar acum s-a reintors la manastire. Starea de sanatate este oarecum stabila si primeste pelerini pentru binecuvantare, daca va multumiti cu atat... E vizibil obosit, dar nu il lasa inima sa nu primeasca totusi credinciosii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi rugaciunile pentru starea de sanatate a parintelui nu trebuie sa inceteze...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daca se duce cineva mai des pe la parintele Iustin Parvu (sau cunoaste pe cineva care o face) il rog din suflet sa-mi trimită un email pe m_cc_o@yahoo.com cât mai repede.
Rugați pe Dumnezeu pentru mine păcătosul ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-rea Petru Voda, Com. Poiana Teiului jud Neamt |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Iustin Parvu operat | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.06.2013 00:29:15 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Parintele Iustin Parvu implineste azi 90 de ani! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 13.02.2009 12:00:47 |
Parintele Iustin Parvu despre adevar si comunicare | camiann | Generalitati | 1 | 03.02.2009 16:04:04 |
|