![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma mir ca n-a spus si despre cipul ala in creier, care te face sa vezi "vise".
Eu as vrea sa traiesc in jungla, in comuniune cu natura. Sa nu mai aud claxoane, manele, injuraturi, sa nu mai vad tipenie de om. M-am saturat de 'civilizatia' asta 'atotstiutoare', dar lipsita de bun simt. Ati vazut documentarul acela "Bastinasii", de pe national geographic? De la aia avem de invatat muuuulte, nu de la internauti. Daca o s-o tinem tot asa, in curand vom deveni roboti, mai ceva ca in "Terminator" ![]() Last edited by zoridezi; 25.02.2010 at 21:42:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tks man!
Raman dator si sper sa ma ajute sa ma impac cu mine. Poate o sa pot ridica si eu privirea catre Dumnezeu ca ma cam doare gatul de cand stau cu capul in pamant. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai intrat vreodata in vre-o jungla sa vezi cu adevarat cum este?
Pe TV nu se vad Muuulte(poate doar daca ai HDTV) printre care cei mai agasanti sunt tintarii care te maninca de viu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Inainte vreme
faceam 36 de poze pe un film aveam 50 de viniluri aveam 20 de casete video si aprox 2..300 de carti Acu am -mii de poze digitale -toate titlurile muzicale ce au aparut in ultimele secole -orice film,care nici nu a aparut macar pe ecrane -Toata colectia de carti din toate domeniile ,sub format digital .Numai autori de carti religioase am vreo 2 sute. Cate vieti mi-ar trebui sa le parcurg(si intre timp vor apare altele:)? Ni s-a pus totul la picioare,tocmai ca sa ne pierdem linistea ,si sa nu mai avem timp de sufletul nostru . |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca in viitorul apropiat vor fi "Surrogates" (pentru detalii, vedeti filmul :)))
|
|
|||
|
|||
![]()
Deja exista milioane de oameni intretinuti pentru care muncesc "surogatii" adica fraierii :))
|
|
|||
|
|||
![]()
This is Matrix man!!!
Asta era si ideea filmului.Nu roboti si alte porcarii. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un suflet apropiat s-a mutat la Domnul | Melissa | Umanitare | 23 | 14.06.2011 15:38:14 |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
cum vedeti viitorul? | iulyaan | Generalitati | 18 | 13.05.2011 10:51:33 |
Va rog din tot sufletul sa va rugati pt sanatatea si viitorul meu | andrutza151 | Umanitare | 2 | 02.02.2011 11:23:38 |
|