![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fii linistita cei interesati il vor citi pina la capat,iar pentru cei care au auzit de SMERENIE probabilitatea de risc este sub nivelul minim ca sa ii zgarie ceva!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ei as, cate ifose...zici dom'le o treaba, si te opresti...nu o tii lunga cu smerirea asta, ca zau...ca mai are si efect bumerang, in caz ca nu esti tu insuti smerit!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Gramatica,literatura,majuscule...ce mai urmeaza FRUMOASELOR?(sper sa nu te superi si tu ca ma si deloghez)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti-am sugerat in PM ca acel prim mesaj DEPLASAT adresat mie, sa fie si ultimul, la adresa mea sau facand referire la mine...deci la cine adica tot faci tu referire cu cei care trebuie sa vada majusculele tale, sa citeasca pana la capat...sa inteleaga si sa se smereasca? ![]() Nu ma afecteaza nimic negativ, decat oamenii care intind coarda, si nu stiu sa se opreasca cand li se sugereaza asta... Ma faci sa plang, poftim???? Jignindu-ma mai tare decat ai facut-o in primul mesaj, sau vrei sa ma trimiti la oala asa cum ai facut cu altcineva, ce replici sunt astea...asta inseamna smerenia de care tot vorbesti tu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumos exemplu dati, vine cineva undeva la limita si cere un sfat si ce citeste, certuri la cutit intre cei care se cred crestini (si inca ortodocsi!), si inca in Postul Mare.
Macar daca ar fi un administrator sa stearga ultimele 5 pagini de inutilitati sau mai rau - penibilitati, de pe topicul asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De unde as putea incepe? | 3874960 | Pocainta | 13 | 29.07.2010 22:33:54 |
cum as putea | dumitrucelmare2000 | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 01.02.2010 12:33:43 |
Cine ar putea sa ma lamureasca? | Bator | Generalitati | 12 | 21.09.2009 11:25:52 |
Daca ai putea sa alegi... | draghia_aurelian | Generalitati | 33 | 12.01.2009 18:17:37 |
|