![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
va multumesc mult pentru raspunsuri....
nu ma intelegeti gresit, nu sunt disperata, sau un copil care viseaza la dragoste si la fat frumos cu ochii deschisi...si eu m-am gandit ca voi..lasa ca vine...ce e al meu e pus deoparte... dar am inceput sa-mi fac mai multe ganduri pe chestia asta cand aproape toti cei din jurul meu se mirau tot mai tare...mama, tata..toti imi spuneau..ce e cu tine..ai 20 de ani si nu ai avut nici un prieten..o mica experienta..mama a mers inca asa de departe ca a zis ..poate esti pe invers si ascunzi...ma scuzati..:).... iar matusa mea mi-a spus intr-o zi..lisa poate e ceva facut ..ca e cam ciudat ce ti se intampla (ce v-am spus mai sus)...si asta ma macina....as vrea sa stiu daca exista asa ceva? daca se poate asa ceva? si daca da cum se scapa.. sau e pur si simplu destinul meu ...nu stiu nici eu ce sa mai credva multumesc inca odata... |
|
|
||||
|
||||
|
m-ai facut sa zambesc... si m-ai trimis cu ceva ani buni in urma. matusa mea imi spunea: nu-ti face griji, pe neasteptate va aparea, cand nici nu te gandesti
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tineretea ta nu are nici o legatura... daca doresti poti sa ma contactezi pe privat si mai vorbim |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau sa-ti (auto)confirmi capacitatea de seductie? Flirtul este un pacat, atunci cand vrei sa "intri pe fir" cu cineva fara a avea ganduri serioase, deci.. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De aici trag concluzia ca ma aflu pe o autostrada cu 6 benzi pe sens si merg pe care vreau sau pot dar directia ramane stabilita. |
|
|
|||
|
|||
|
...stabilita de tine, deci nu prestabilita. Tu conduci, nu esti condus de la telecomanda. In ceea ce priveste benzile, daca esti pe margine sa ai grija sa nu o iei "pe aratura".
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu e vorba de Ponticvs cred, pentru ca am inteles ce vrea el sa spuna...si anume e cumva vorba de talantii, calitatile pe care le primim din dotare..si astfel drumul iti e cumva ghidat, in linii mari sa zicem... Mie nu mi-a placut matematica niciodata( decat la numarat si primit bani...mai putin la dat Deci cumva trebuie sa ne aflam locul, in functie de capacitatea de a ne cunoaste si a sti ce ni se potriveste si ce nu....
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am o problema. Poate ma puteti ajuta. | ionut98 | Intrebari utilizatori | 6 | 03.08.2011 10:37:44 |
| am o mare ciuda si neliniste poate ma puteti ajuta cu un sfat | annajanette | Generalitati | 54 | 31.12.2010 11:53:45 |
| Ma puteti ajuta? | truthtostone | Generalitati | 1 | 26.10.2009 08:39:34 |
| Ma puteti ajuta | ioanhodean | Preotia (Hirotonia) | 3 | 27.03.2008 01:14:44 |
| MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT | iubire | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 23.08.2007 17:39:19 |
|
|