![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar de ce sa avem si noi obiective turistice adevarate? ne laudam cu manastirile din moldova. ce crezi ca gandeau taranii cand li se mareau birurile pentru construirea lor? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Cum bine ziceau catavencii candva, "Catedrala Neamului Prost" :))
|
||||
|
||||
|
Râse ciob de oală spartă !
|
|||
|
|||
|
Pacat ca-i urata cu spume din ce-am vazut. E de un prost gust iesit din comun. Super, se construieste un kitsch de 200 mil de euro.
"Vă rugăm să ne ajutați la construcția Catedralei Mântuirii Neamului, pentru a fi înscriși pe pământ și în cer între „fericiții și pururi pomeniții” ctitori!" :)) Dati la baiatul bani si baiatul vorbeste cu Al-De-Sus sa va rezerve loc in rai :)). Last edited by gogulet; 24.02.2010 at 04:05:18. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Oamenii nu au ce manca in jurul lor si ierarhii nostri ridica monstri. Pe zi ce trece ma ingrijorez tot mai mult in privinta conducerii BOR. Sa ne ajute Dumnezeu, caci, vorba Parintelui Parvu, traim vremurile din urma.
Eu cred ca aceasta catedrala nu va fi terminata niciodata, dar om vedea. Si... sunt curios daca firmele de arhitectura si constructii sunt alese din Romania sau de afara...
|
|||
|
|||
|
Ignorati acest mesaj, va rog.
User vechi: scrabble. Last edited by hmiron; 24.02.2010 at 08:12:37. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta daca nu cumva vom integra candva monitoarele LCD in peisajul duhovnicesc ortodox. Si uite asa, in loc sa stam acasa sa vedem Liturghia la tv, vom merge la biserica ca sa o vedem. Tot la tv. Si in loc de picturi pe biserici vom avea ecrane gigantice care vor rula slideshow -uri cu colectii de icoane. Perfect duhovnicesc, asta va face pe multi sa se converteasca la ortodoxie si nu vor mai zice ca avem un cult depasit. Si mai radem de protestanti.. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 23:22:26 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 23:35:00 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 26.02.2010 00:42:41 |
|
|