Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2010, 17:36:47
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Legat de chestia asta, am auzit un banc bun:

Venise viitura și tot satul era inundat. Nu se mai putea circula pe ulițe și apa intrase deja în case. Vine armata cu TAB-uri să evacueze lumea. Ion "Nu și nu ! Pe mine m-o ajuta Dumnezeu !". Pleacă escadronul cu toți ceilalți, lăsându-l pe Ion în ale lui. Apa urcă și Ion e în pod când vine polița cu șalupe rapide să-l ia de acolo. Ion "Nu și nu ! Pe mine m-o ajuta Dumnezeu !". Cu nebunul nu te pui, nu aveau mandat să-l ia pe sus, așa că îl lasă acolo. Mai urcă apa și Ion e pe acoperiș când vine elicopterul SMURD. Ion ? "Nu și nu ! Pe mine m-o ajuta Dumnezeu !". Pleacă și SMURD-ul și inevitabilul se produce. Ion se îneacă. Ajuns în fața Sf Petru, Ion al nostru spune amărât "Atâta am crezut că m-o ajuta Dumnezeu, da iacă, nu m-o ajutat !" La care Sf Petru "Poftiiiiim ? Aicea în registru la mine zice că Șefu' ți-a trimis de trei ori ajutor, dar tu ai spus de trei ori: "Nu și nu !"
...Tare, deci pana la urma si de noi depinde sa interpretam corect voia lui Dumnezeu!
Reply With Quote

Tags
credinta, femeia, sanatatea, sarcina, stiinta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am pierdut sarcina maria_ioana789 Botezul 28 16.10.2017 19:17:53
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Rugaciune pt sarcina alt_inceput Rugaciuni 6 14.01.2012 09:02:39
parerea BOR fata de o sarcina oprita in evolutie felixmorariu Biserica Ortodoxa Romana 36 11.09.2009 08:48:34