Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2010, 14:19:33
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Hmmm...daca ti-as spune ca sunt oameni care s-au vindecat de ciroza la ficat cu cura de OUA de prepelitza , m-ai crede????????

Nu vb in necunostinta de cauza.

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iti respect parerea ta , dar sunt deacord doar cu SUNATOAREA ! ! ! Da, ea SUNATOAREA pot spune ca mi-a salvat viata . Sa bem SUNATOARE cat cuprinde !
Reply With Quote
Vechi 23.02.2010, 18:40:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Hmmm...daca ti-as spune ca sunt oameni care s-au vindecat de ciroza la ficat cu cura de OUA de prepelitza , m-ai crede????????

Nu vb in necunostinta de cauza.
Iar te repezi ! nu am negat chestia cu oul de prepeliță ! deci tu te repezi iar în a acuza . Eu nu te-am acuzat cu nimic , dar acest "tratament" anulează orice postire a noastră si ar trebui mereu dezlegări . Dci te rog să-ți ponderezi tonul si să fi mai ponderată în acuze ! Sunătoarea are efecte benefice si asupra psihicului , deci ți-o recomand din plin !

Last edited by cristiboss56; 23.02.2010 at 18:44:49.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2010, 19:32:55
Senior Member

Implicit

Nu stiu unde vezi tu repezeala..proababil doar tu o vezi. In mom in care exista o repezeala in vorbire, apare in scriere un semn al exclamarii iar pe net cand zbieram scriem cu majuscule.

Iar faza ca sunt de accord doar cu sunatoarea...deci??? Raspunsul meu venea ca o replica la un blog postat aici, si care face referire la feng shui, terapii complementare, terapeuti care cred ca pot vindeca. Nu am spus ca se poate consuma in post sau sa fie dezlegari.

Te rog mult sa citesti mai atent, si sa nu-mi recomanzi mie sunatoarea pt psihic, in schimb iti spun din suflet ca e pacat ce scoatem pe gura.

Ai mandrie, din cauza careia nu poti sa vezi fondul, si vezi doar pojghita. Tie ti-a sarit 'tandara' acu din nimic, din simplu fapt ca niste oameni s-au insanatosit cu cura cu oua de prepelita.

Acum in Postul Mare, incercarile sunt foarte mari, si apar chipurile cam de pe oricunde daca nu suntem putin atenti, si nu avem mereu rugaciunea in gand si-n inima.

Ti-am citit mai tot timpul din comment-uri, aproape ai jignit un parinte zilele trecute, referitor la comment-ul cu porcii, si sa stii ca si porcii sunt creatia Bunului Dumnezeu si pe ei trebuie sa-i iubim.

Postul e si ce bagam pe gura si ce scoatem.

Iti doresc ca Bunu Dumnezeu sa te lumineze.

Doamne ajuta.

Citat:
Iar te repezi ! nu am negat chestia cu oul de prepeliță ! deci tu te repezi iar în a acuza . Eu nu te-am acuzat cu nimic , dar acest "tratament" anulează orice postire a noastră si ar trebui mereu dezlegări . Dci te rog să-ți ponderezi tonul si să fi mai ponderată în acuze ! Sunătoarea are efecte benefice si asupra psihicului , deci ți-o recomand din plin !
Reply With Quote
Vechi 23.02.2010, 19:37:04
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Nu stiu unde vezi tu repezeala..proababil doar tu o vezi. In mom in care exista o repezeala in vorbire, apare in scriere un semn al exclamarii iar pe net cand zbieram scriem cu majuscule.

Iar faza ca sunt de accord doar cu sunatoarea...deci??? Raspunsul meu venea ca o replica la un blog postat aici, si care face referire la feng shui, terapii complementare, terapeuti care cred ca pot vindeca. Nu am spus ca se poate consuma in post sau sa fie dezlegari.

Te rog mult sa citesti mai atent, si sa nu-mi recomanzi mie sunatoarea pt psihic, in schimb iti spun din suflet ca e pacat ce scoatem pe gura.

Ai mandrie, din cauza careia nu poti sa vezi fondul, si vezi doar pojghita. Tie ti-a sarit 'tandara' acu din nimic, din simplu fapt ca niste oameni s-au insanatosit cu cura cu oua de prepelita.

Acum in Postul Mare, incercarile sunt foarte mari, si apar chipurile cam de pe oricunde daca nu suntem putin atenti, si nu avem mereu rugaciunea in gand si-n inima.

Ti-am citit mai tot timpul din comment-uri, aproape ai jignit un parinte zilele trecute, referitor la comment-ul cu porcii, si sa stii ca si porcii sunt creatia Bunului Dumnezeu si pe ei trebuie sa-i iubim.

Postul e si ce bagam pe gura si ce scoatem.

Iti doresc ca Bunu Dumnezeu sa te lumineze.

Doamne ajuta.
dai indemnul asta spre luminare cam tuturor ! conluzia : ESTI NESIMTITA ! Ti-o voi repeta pana te trezesti , la fiecare postare a ta !
Vechi 23.02.2010, 20:06:27
Senior Member

Implicit

O Doamne, sa nu te mai miri ca te-au jignit altii prin mesaje, uite o dovada ca tu ai inceput !!!

Si iar m-ai judecat, iar ai pacatuit !! Iiisus spune sa-ti iubesti aproapele, stii tu cum vine asta ???

Sa ma trezesc de la ce????? Am un parinte duhovnic, e singurul care are dreptul sa-mi spuna daca gresesc sau nu, iar daca gresesc ma 'cearta', dar nu ma jigneste.

Maine iti va parea rau de ceea ce ai spus, la fel cum a patit-o si cherub, si-mi pare rau si de el.

Se vede ca vreau sa incep sa tin postul mai aspru, deja vin incercarile.

E ceva gresit sa-i spun unei persoane, ca Bunu Dumnezeu s-o lumineze si sa-i arate calea?

Doamne ajuta.

Citat:
dai indemnul asta spre luminare cam tuturor ! conluzia : ESTI NESIMTITA ! Ti-o voi repeta pana te trezesti , la fiecare postare a ta !
Reply With Quote
Vechi 23.02.2010, 20:28:17
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Ești nesimțită Mirabela sau cine ești ! Îmi asum întreaga responsabilitate pentru concluzia mea făcută citind toate postârile tale de când ești pe forum . EȘTI NESIMȚITĂ ! ! !
Vechi 23.02.2010, 20:44:09
Senior Member

Implicit

Oare daca baiatul tau, ar sta pe forum, si tatal meu l-ar face nesimtit, oare tu cum te-ai simti???

Citat:
Ești nesimțită Mirabela sau cine ești ! Îmi asum întreaga responsabilitate pentru concluzia mea făcută citind toate postârile tale de când ești pe forum . EȘTI NESIMȚITĂ ! ! !
Reply With Quote
Răspunde

Tags
margarina toxica, morcovi, ulei, unt

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Retete - Mancare de post andra_forscorpio Generalitati 52 02.12.2018 22:49:03
Post de bucate sau post de pacate...??? geo.nektarios Pocainta 160 19.03.2016 13:34:53
retete ovo-lacto-vegetariene misteria Postul 5 25.01.2012 15:29:27
Retete de Craciun costel Craciunul - Nasterea Domnului 10 23.12.2009 13:26:18
retete de post dorinel78 Generalitati 1 08.07.2007 01:07:02