![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Faptul ca in Biserica Ortodoxa se propovaduieste altceva, este problema celor care propovaduiesc. Inseamna ca nu cunosc sau nu respecta "Invatatura de credinta ortodoxa" si Evanghelia. Eu as putea, foarte usor, sa propovaduiesc Evanghelia lui Hristos, in biserica adventista, inspirandu-ma din "Invatatura de credinta ortodoxa". Am citit cateva capitole care m-au surprins in mod placut. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Crezi ca asteptam aceeasi Inviere? Eu nu cred. Adventistii o vad intr-un fel, ortodocsii o asteapta altfel. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar tu de ce iei doar ce-ti convine? Eu macar sunt adventist, pe cand tu esti ortodox. Daca vrei, te pun in fata multor invataturi ortodoxe pe care nu le respecti (nici macar la nivel ideologic). Citat:
"Voia Tatalui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede in El, sa aiba viata vesnica; si Eu il voi invia in ziua de apoi". (Ioan 6:40) "Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi."(Ioan 14:3) Frumoase fagaduinti pentru cei care asteapta ziua revenirii Mantuitorului si a invierii celor din morminte. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|