![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Principiilor...ce vorbesti??? Principiile alea care m-au facut sa ma oripilez cand i-am vazut cu punga la gura...si cu zambetul sfidator aruncat pe deasupra ei? Sa fim seriosi...nu stiu care dintre noi oscileaza intre roz si negru, dar cu siguranta nu eu! In marea lor majoritate, aurolacii sunt intr-un fel anume, pentru ca asta vor..se complac in situatia aia, au anturajul lor, au un stil de viata....si poate ca nu cer, dar nicidecum pentru ca ar fi timizi sau demni, stai tu linistit...sustrag discret una alta!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sunt foarte multi care nici nu fura si nici nu cersesc.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si ce, crezi ca ai sa pagubesti din aia 10-20 ron pe care ii dai pe luna la cersetori? Daca ii dai si pe aia. Sau te temi cumva ca Dumnezeu o sa-ti zica "stai ca banii aia care i-ai dat atunci lu' cutare nu au fost milostenie, ca desi n-ai stiut, respectivul cutare era de fapt racolat de mafia cersitului si din banii tai aia multi pe care i-ai dat milostenie, si-a luat unu' A6 "? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 21:42:21 |
| Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 15:32:28 |
| Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 14:56:47 |
| Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 13:48:23 |
|
|