![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cauti gasesti si fara bani, in caz ca esti de somaj sau nu vrei sa platesti,... poate la tara? Interesanta intrebarea! Cred ca din lipsa de bani si rude sunt dusi la "groapa saracilor"..adica incinerati..asta este! |
|
|||
|
|||
![]()
Adica din lipsa de bani pt cele materiale nu pt slujba.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Si daca ar avea sicriu crezi ca ar veni vreun preot sa le faca slujba fara bani?
|
||||
|
||||
![]()
Inteleg afirmatia dar nu inteleg ce cauta ranjetul ala in capatul ei. S-a ajuns chiar la nivelul asta de dezumanizare?
|
|||
|
|||
![]()
Da. De exemplu cei care slujesc in bisericile din incinta spitalelor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stai tu linistit, or fi si preoti care fac si fapte bune, care fac si inmormantari free si de toate...nu mai generaliza, ca lumea nu e ce vezi tu printr-un ciob de stilca!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
le face inmormantare crestineasca ,pe banii primariei exista ceva un protocol,o intelegere intre cele 2 institutii atata timp cat si preotul din acea chitanta de 150 ron (taxa de inmormantare )plateste impozit la primarie |
|
||||
|
||||
![]()
Ei as, asta sa fie singurul lucru pe care sa nu-l intelegi tu...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|