![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica din lipsa de bani pt cele materiale nu pt slujba.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si daca ar avea sicriu crezi ca ar veni vreun preot sa le faca slujba fara bani?
|
|||
|
|||
![]()
Da. De exemplu cei care slujesc in bisericile din incinta spitalelor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
le face inmormantare crestineasca ,pe banii primariei exista ceva un protocol,o intelegere intre cele 2 institutii atata timp cat si preotul din acea chitanta de 150 ron (taxa de inmormantare )plateste impozit la primarie |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
preotul meu de parohie a inmormantat in ultimii 5 ani 7 oameni ai strazii fara niciun ban..ca oricum cine sa-i fi dat deci daca nu cunosti sistemul, faci doar specula
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Inteleg afirmatia dar nu inteleg ce cauta ranjetul ala in capatul ei. S-a ajuns chiar la nivelul asta de dezumanizare?
|
||||
|
||||
![]()
Ei as, asta sa fie singurul lucru pe care sa nu-l intelegi tu...
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am vazut ,banii se dau la sfarsitul slujbei,de nunta,de inmormantare.Si nu inainte.Asa ca e alegerea ta 100%,daca dai sau nu vreun ban.Preotul nu te obliga,si nici nu poate retrage slujba inapoi.Si nici urat nu cred ca se uita.E mai mult o donatie care o faci.Nu da nici un ban la sfarsit si gata,daca asta crezi ca conteaza! Sincer ,parintele cred ca mai mult se bucura de participrea la acel eveniment,decat de bani.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred asta. Chiar deloc. Cred ca s-au dus vremurile cand se vroia in mod exclusiv binele nostru. Insa cred ca totusi mai sunt unii monahi cu duh puternic si poate chiar unii preoti, insa intr-un numar mic.
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 21.02.2010 at 00:47:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|