![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma mira LUMESCUL comentariilor de pe un forum ortodox. Fara suparare.. 50% din comentarii ar incapea la fel de bine intr-o revista glossy. Exista, se spune, doua feluri de cunoastere (lumeasca, la asta ma refer): totul despre nimic si nimic despre totul.. Multi care au prea multe opinii, despre orice, practic.. intra in categoria doi. Ei nu ma mira! Si ca sa va o iau inainte.. unii mi-au zis deja.. eu nu stiu nimic. Dar ma intreb unde as putea invata ceva ![]() Last edited by anna21; 19.02.2010 at 21:31:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei sa ti le caracterizez si eu pe ale...tot asa, fara suparare? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
te rog, nu esti prima
|
|
||||
|
||||
![]()
Siiiii...nu inveti nimic din greseli? Ma abtin...ca vad ca esti sado maso...le intorci cum vrei, numai sa iesi tu de martira, in loc sa faci un efort pentru a vedea unde gresesti!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am facut un comentariu general despre CALITATEA comentariilor, care sunt pur LUMESTi si nu-si au rostul pe forum ortodox. Ideea nu este tot una cu persoana! daca as fi vrut sa vorbesc despre tine, as fi vorbit despre tine. Tu insisti sa crezi ca te critic. Vrei sa spui despre comentariile mele.. spune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea ta sa ti-o tii, si sa te speli pe cap cu ea...dar evita sa incluzi comentariile mele in tiparele tale, daca poti! ![]() Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu sunt f acida... ar lua forumul foc |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
De la cei blinzi, de la facatorii de pace, din inima ta(ascult-o si vezi ce-ti spune, ce drum iti indica), de acolo se invata crestinismul, nu NUMAI din carti sau din extazul inchipuit al asa zisor minuni
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 17:22:04 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 04:03:37 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
|