![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar calul zise: Trebuie s-o las mai moale cu iarba!...
Haideți să vă zic un banc, să vă mai descrețiți frunțile: 2 fantome se plictiseau nevoie mare... La un moment dat, să mai facă și ele ceva conversație, una o întreabă pe cealaltă: Auzi, tu crezi în oameni??...
|
||||
|
||||
![]()
silverstar bine ai revenit.
chiar ma intrebam de ce nu ai mai postat.
|
|||
|
|||
![]()
A manca usturoi in noaptea Sfantului Andrei mi se pare lipsa de credinta! Eu nu cred ca exista strigoi si niciodata nu am mancat usturoi cu scopul de a fugi strigoii de mine si iata-ma vie
![]() Cel putin eu nu cred in strigoi si consider ca cei care cred in astfel de manifestari are grija diavolul sa ii intareasca in asemenea "credinta" cu diverse aparitii... |
|
|||
|
|||
![]()
Ciudat cum Halloweenul este criticat in timp ce aceste traditii, inclusiv cele in care incerci sa aduci ploaia cu o papusa, nu. Acum mi se va spune ca sunt traditii Romanesti deci sunt bune, ca vin de la sat unde este "viata curat-crestina" si ca sunt datini stramosesti, dar nu prea vad diferenta intre unele traditii si ritualurile vrajitoresti.
Iar in ceea ce priveste persoanele care au probleme cu fantomele, spune-le sa stea linistite, nu sunt fantome, sunt demoni care isi bat joc de superstitia lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
citirea din psaltire, noaptea.. | onyx235 | Generalitati | 96 | 07.09.2015 17:48:27 |
Noaptea de Anul Nou | parinteleiacob | Spiritualitatea ortodoxa | 15 | 03.01.2013 10:51:19 |
Noaptea nuntii | Solveig | Nunta | 208 | 29.10.2011 00:47:41 |
Noaptea de Înviere | Carmen FUNIERU | Diverse Sarbatori | 3 | 05.04.2010 15:40:34 |
In noaptea de Craciun | C.tin | Intamplari adevarate | 5 | 02.01.2009 22:15:28 |
|