Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 15:44:08
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Micul Teolog Vezi mesajul
1)Am doar Bacalaureatul Teologic Greco-Catolic, dar zice ca pt dansul ajunge, dar cunosc bine limba Spaniola in schimb.
.
Printre altele, eu te sfatuiesc sa aflii ce s-a intimplat cu preotul dinainte care a lucrat in acea zona in Columbia.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 16:39:59
Micul Teolog Micul Teolog is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Nu e preot este Arhiepiscop Vechi-Catolic. Iar el e Arhiepiscop in Mexic dar sediul central al religiei e in capitala Bogota Columbia unde este un Arhiepiscop Sef. Au cam 5 Eparhii in Sudul Americii.
Dar culmea vrea sa ma faca preot iar eu sa nu primesc nici un salar, fara sa-mi deie nici o parohie, fara sa ma ajute sa construiesc nici un lacas de cult, pe deasupra eu sa strang membrii aici in Romania, si sa si inregistrez acest cult la Ministerul Cultelor impreuna cu comunitatea cu care as aveao. Deci suna a misiune aproape imposibila.
Asa ca si cum as fii un preot al primelor veacuri crestine, fara salar, dar sa-mi castig existenta din munca laica.
Pretentii cam multe... dar daca ma face preot si imi da o diploma reala pot sa folosesc in alta religie in Romania pt vreun scop religios si sa primesc si salar.?
Sau ce povata imi puteti da... fiindca totusi nici nu as refuza intr-un oarecare fel aceasta hirotonire.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 16:55:04
Banned

Implicit

Parerea mea este sa-ti vezi de treaba si sa-ti continui studiile in tara. Vorbesti spaniola?, daca nu , nici nu te gindi sa pleci.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 17:03:43
Micul Teolog Micul Teolog is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Da vorbesc Spaniola la perfectie. Dar nu am spus ca vreau sa ma duc acolo. Era vorba ca acest Arhiepiscop doreste sa introduca in tara religia Veche-Catolica prin mine facandu-ma pe mine preot ca sa slujesc in Romania. Asta ii chestia. Si nu mi-ati raspuns la celalalte nedumeriri.
va rog mai cititi cu atentie punctele de mai sus.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 17:31:56
Banned

Implicit

Nu inteleg de ce acestui arhiepiscop i "s-a pus pata" pe Romania, unde in conditiile in care 85% sunt ortodocsi o sa intimpini mari dificultati fara nici un rost! ? De ce nu te ia pe linga el in Mexic unde oamenii sunt extrem de devotati catolicismului?

In privinta salariului are dreptate. Doar in aceste conditii te vei putea lamuri in privinta viitorului tau ca lucrator al sufletelor,... si mai ales cine esti!( in conditiile in care cunoasterea de sine este un proces foarte anevoios si neplacut)
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 22:38:07
Ponticvs Ponticvs is offline
Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Locație: Tulcea,RO
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Printre altele, eu te sfatuiesc sa aflii ce s-a intimplat cu preotul dinainte care a lucrat in acea zona in Columbia.
Pai ce sa se intample?
L-au matrasit aia din Cartel :)))))
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dinamica vocatiilor la preotie Mihnea Dragomir Preotul 7 16.02.2013 21:59:46
Nedumerire fata de preotie partenie Generalitati 18 30.03.2012 03:17:19
Despre preotie(hirotonie) strajeru Secte si culte 102 13.12.2010 21:12:38
preotie psaltmarian Calugarul 4 06.02.2009 08:08:54
Intrebare ,despre Biblie tigerAvalo9 Generalitati 20 31.10.2008 18:57:49