![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
.................................................. ............................................... la fel de repede am realizat si eu dupa ce am citit Biblia ca serpi vorbitori, corabioare in care intra milioane de specii, smochini malefici, virgine inseminate de duhuri, ingeri, diavoli, preziceri apocaliptice sunt lucruri fantastice
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Atata timp cat pentru "minunea" de la Ierusalim exista o explicatie cat se poate de posibila, si atata timp cat popa ala intra singur in camera aia, si totul se bazeaza pe increderea in el, aia nu e minune.
Un anumit fenomen se poate numi minune atunci cand am epuizat absolut toate explicatiile posibile. Si si atunci, putem alege sa spunem "nu stiu", in loc sa consideram ca e minune. Si daca "minunile" de genul asta sunt tot ce poate face dumnezeu, ca sa arate ca exista, mai bine ma lipsesc. Ma rog, astea plus fata lui Isus care apare pe hamburgeri/trunchiuri de copaci/nebuloase in spatiu, etc. Asta in conditiile in care au murit peste 100.000 de oameni in Haiti. Ce-ar fi sa se fi concentrat pe treaba aia, si sa sara peste "focul sfant" un an? Esti in nestiinta de cauza... 1.-nu stii mai nimic despre minunea de la ierusalim(vezi inregistrari cu globul de lumina ce pluteste prin biserica inainte de a intra in Sf.Mormant si cu raza...etc.),dar ai dat sa zici si tu ceva dupa ce ai cautat un pic pe google 2.In haiti,cutremurul din Haiti a avut loc pe 13 jan..''focul sfant'' vine de pasti..nush daca stii tu cand e asta.. |
|
|
||||
|
||||
|
era ptr konijiro mesajul...
|
|
|
|||
|
|||
|
Si ce reprezinta inregistrarile alea ? O dovada ? Am deschis un topic in care am aratat inregistrari cu Chris Angel umbland pe apa si David Blaine levitand. Cand ai vazut la stiri inregistrarile cu extraterestrii pun pariu ca ai zis ca sunt false .
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am fost atat de pasionat de magie si ocultism incat n-ai idee cate trucuri stiu. Iara cand auzeam de extraterestii eram primul care ciuleam urechile...extraterestii...filme sf..au fost pasiunile mele...pana L-am gasit pe Dumnezeu(sau El pe mine) Fratilor atei.....daca voi sunteti mult prea intelepti peste noi,crestinii,iara noi din neputinta nu ne putem ridica la nivelul vostru de cunoastere,de ce nu coborati voi un pic la nivelul nostru sa incercati sa intelegeti cum sta treaba cu Dumnezeu? Si ca final...fratele meu a fost ateu inrait(injura de Dumnezeu,bisericile,umbla numai cu golani,cu camatari,cu batai toata ziua..un golan in toata regula)...si avea si bani si carte cat sa-si sustina ideea lui ca Dumnezeu nu exista pana la moarte.....asta pana cand m-am intors de pe Athos....am inceput sa ii povestesc de acolo(cu toate ca la inceput radea de se prapadea)..apoi am inceput sa ii arat unele de prin Biblie,apoi pe internet despre minunile de la ortodoxi si despre Sfanta Lumina,care cand a vazut-o a exclamat:Tre sa fii prea prost,daca cand vezi asta,nu iti pui cateva intrebari...Anul asta daca ne ajuta Dumnezeu il iau cu mine pe Athos,iar la anul sper sa ajungem la Sfanta Lumina... Daca vom face astea,dupa,promit ca va fi un user frecvent al forumului acesta...Si nu numai el...as vrea sa mai vorbesc macar cu jumatate din cei ce se dau atei acum,peste vreo 15 ani... 100% Dumnezeu ii va intoarce..ori spre credinta,ori spre Sheol.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
o sursa credibila care sa-mi ofere raspunsurile la aceste intrebari in cadrul acestei religii in afara de Biblie? hmmmm nu prea. daca zici Sfintii parinti, ei se bazeaza pe Biblie si nu neaga aberatiile si atrocitatile din cartea de capatai a crestinismului.
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
de unde stii ca trebuie sa ma rog la el? de unde stii ca ii place sa fie rugat? ce dovezi ai ca divinitatea intervine in viata noastra daca exista?
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca exista e logic ca se preocupa de noi, altfel nu ne-ar fi creat.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 |
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 |
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 |
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 |
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 |
|
|