![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma duc eu la adunarile lor, oricat de mult isi doreste el asta.... Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe. Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor".... Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Durerea cea mare a venit tocmai prin faptul ca eu am aflat printre ultimii de "botezul" lui... mai precis eu am aflat joi ca "botezul" lui avea loc sambata la 7... Inchipuiti-va soc!!!! Ideea ii venise mai devreme, prin Februarie (s-a "botezat" in August), dar nu il credeam in stare sa o faca, mai ales avand in vedere ca l-am amenintat ca-l parasesc si-i iau copiii (care erau sufletul lui). Si poate tocmai pentru ca am rugat mai multi frati ortodocsi sa stea de vorba cu el, nu a picat prea bine "pastorilor" care i-au grabit "botezul"... Ma rog... Sincera sa fiu mi-e frica sa merg la adunarile lor. Asta pentru ca sotul meu, inainte ii ura, spunea ca il au pe satana, nici nu vroia sa stea de vorba cu ei... si acum???? e unul dintre ei. Cum s-a intamplat asta si de ce, numai Dumnezeu stie. Si totul de la participarea la o nunta si mai apoi la o "binecuvantare". Nu ar intra in Biserica nici in ruptul capului! Mi-a repetat asta de mii de ori; si atunci eu de ce sa ma duc la spectacolul ala a lor de doi bani?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt sigur ca cel pe care il faci smintit prin ce a facut si face este sotul Lacrimei iar el sau ea nu are voie a se desparti doar din pricina de curvie. Ai cumva alt sfat ,,biblic,,? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu-mi permit sa dau sfaturi. dar uite unul pentru tine pot sa dau: citeste exact ce scriu si nu rastalmaci. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Exista un singur Domn, o singura credinta, un singur Botez" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Exista un singur botez, care inseamna "marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos".(1 Petru 3:21). Este definitia botezului data de Sfantul Apostol Petru.
Danut, tu cum definesti botezul unei persoane care inca nu poate cugeta si depune o marturie in fata lui Dumnezeu? Sau, se poate boteza o astfel de persoana (care nu crede si nu poate da marturie)? Ai grija ce raspunzi sa nu intri in contradictie cu Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|