![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
In campusurile anumitor denominatiuni ( eu stiu de unul adventist cel putin..si mai sunt si alea Amish) exista aceasta tendinta de a face scoala numai in cadrul comunitatii lor...la fel ca si petrecerea timpului liber. Citat:
Citat:
Citat:
Si eu vad competitia ca fiind ceva pozitiv, si astfel copilul chiar isi poate dezvolta personalitatea, poate fi motivat sa depuna mai mult efort pentru a-si depasi anumite limite, analiza situatii, percepe ce lacune are si ce ar mai avea de facut in plus fata de ceea ce face, motivat de asemenea de calificativele date de profesor... Eu recunosc, daca luam o nota proasta...imi pierea tot interesul pentru disciplina respectiva si incepeam sa il antipatizez si pe profesor, insa si cand luam cea mai mare nota, sau tratam subiectele cel mai bine din clasa...prindeam aripi!!! Citat:
Oricum ar fi, parintii nu te pot invata tot ce se poate, pentru ca si noi mai trebuie sa luam decizii, si inca de mici, confruntandu-ne cu diferite situatii...sa ne rezolvam defectele, sa le constientizam, si asta cel mai bine se realizeaza in cadrul unui colectiv, socializand cu diferite caractere...asa se invata viata!
|
|||
|
|||
|
Pai chiar si asa cum spui tu Andrusca, solutia nu este home-schooling. Se pot face scoli pentru diverse confesiuni, in care sa se adune numai copii apartinand acestora.
De mult timp exista gradinite si scoli catolice sau protestante. Ortodoxe nu stiu daca sunt. Si mai departe in viata, acesti copii nu intra in contact cu lume de alte religii si confesiuni? Sau vorbim de organizatii inchise: acolon traiesc, se insoara si lucreaza? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acest stil de viata s-ar asemana cumva cu o panza de paianjen...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|