Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2010, 16:04:53
padreati padreati is offline
Member

Data înregistrării: 22.12.2009
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Mai oameni buni, omul e un iluzionist, cu asta se ocupa. Nu fac nimic exceptional. Sunt o gramada din astia, sunt oameni normali care stiu cum functioneaza perceptia. Ce tot o dati cu diavolul si mai stiu eu ce? Omul a si aratat o gramada de trucuri cum sunt realizate, cautati mai mult, va lamuriti singuri.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 17:15:18
Mariusica
Guest

Implicit

Ma amuz sincer cand vad ca mai exista oameni ce considera astfel de reprezentatii drept magie autentica sau chiar lucrare a satanei.
Pentru a realiza asa ceva nu trebuie sa ai puteri supranaturale sau sa-ti vinzi sufletul diavolului.
Ceea ce vedeti nu este decat rezultatul multor ore de cercetare, de exercitii repetate la nesfarsit.
Totul este doar un truc.
Sunt sigur ca daca ne-ar arata care este acesta, ne-am mira cu totii de ingeniozitatea lui dar si de naivitatea noastra.
Fratilor, tipul este un show-man, un circar mai evoluat, un actor mai special, dar nicidecum un mag, vrajitor sau unealta a satanei.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 17:40:39
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padreati Vezi mesajul
Mai oameni buni, omul e un iluzionist, cu asta se ocupa. Nu fac nimic exceptional. Sunt o gramada din astia, sunt oameni normali care stiu cum functioneaza perceptia. Ce tot o dati cu diavolul si mai stiu eu ce? Omul a si aratat o gramada de trucuri cum sunt realizate, cautati mai mult, va lamuriti singuri.
Citat:
În prealabil postat de Mariusica Vezi mesajul
Ma amuz sincer cand vad ca mai exista oameni ce considera astfel de reprezentatii drept magie autentica sau chiar lucrare a satanei.
Pentru a realiza asa ceva nu trebuie sa ai puteri supranaturale sau sa-ti vinzi sufletul diavolului.
Ceea ce vedeti nu este decat rezultatul multor ore de cercetare, de exercitii repetate la nesfarsit.

Totul este doar un truc.
Sunt sigur ca daca ne-ar arata care este acesta, ne-am mira cu totii de ingeniozitatea lui dar si de naivitatea noastra.
Fratilor, tipul este un show-man, un circar mai evoluat, un actor mai special, dar nicidecum un mag, vrajitor sau unealta a satanei.
Perfect de acord cu cele scrise mai sus...

Nu am putut viziona filmul din pacate, din cauza conexiunii proaste sau ceva...si in consecinta nu stiu daca e vorba de acelasi iluzionist, insa am vazut si un roman mergand pe apa...cred ca e vorba de aceeasi iluzie din comentariile facute, deci e clar ca e un truc la care se lucreaza destul de mult...sau poate mai putin, in functie de abilitatile fiecarui iluzionist!
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 17:49:22
Mariusica
Guest

Implicit

Dar este de la sine inteles ca este un truc.
Nici un iluzionist nu va spune ca are puteri supranaturale.
Toti recunosc ca fac trucuri.
Dar ceea ce fac ei nu e o minciuna, e un spectacol.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 18:09:20
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Explica-mi si mie iluzia asta atunci :

http://www.youtube.com/watch?v=Z7X3x8DhlXA
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 18:16:31
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul

Tu citi ani ai Danut?..asa de curiozitate

Deci toti cei care sunt in jurul lui lucreaza pentru el...iar restul este prelucrat digital. Iar cei pe care-i vezi plimbind cateii in departare nu au nici o treaba cu ce se intimpla in cercul lor.
Deci stai calm ca Chris nu este Antihristul asa cum ti se spune la predica:)))
Altul va fi, nu ametitii de pe TV
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 21:25:42
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu citi ani ai Danut?..asa de curiozitate

Deci toti cei care sunt in jurul lui lucreaza pentru el...iar restul este prelucrat digital. Iar cei pe care-i vezi plimbind cateii in departare nu au nici o treaba cu ce se intimpla in cercul lor.
Deci stai calm ca Chris nu este Antihristul asa cum ti se spune la predica:)))
Altul va fi, nu ametitii de pe TV
Hahaha hihihi, vai de mine superstitiosul, ce bou sunt!Am zis eu ca e Antihristul?Cred ca multa lume nu e pregatita de surprizele de proportii imense care vor venii prin Antihrist, prin trucuri magice si vrajitorii.Gandeste-te cat de mari o sa fie, mai ales pentru o lume care in secolul asta e obisnuita cu iluzie, TV , Hollywood, etc.Asa mari vor fi vrajitoriile lui ca oamenii vor crede ca Dumnezeu Atotiitorul a venit pe pamant.

P.S : N-am eu prea multi ani dar nici nu sunt chiar ultimul habotnic.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 18:28:12
Mariusica
Guest

Implicit

Citat:

Daca ar fi putut cineva de pe acest forum sa-ti explice aceste trucuri, ce farmec al mai avea iluzionismul?
A fost mai de mult pe Discovery un serial cu un magician ce dezvaluia trucuri.
Erau trucuri care in reprezentatie te lasau cu gura cascata.
Dar cand iti dezvaluia care e trucul, aproape ca te pufnea rasul, cand vedeai cat de simplu este.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2010, 18:40:15
Seraphim7 Seraphim7 is online now
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Acuma sa fim seriosi chiar credeti ca despicat-o,dar oare sa fie din plastic sa nu aiba sange si organe interne.Asa s-a rupt ca un manechin?Asta le e meseria ,sa starneasca uimirea si aici este diferenta dintr-e un iluzionist si un vrajitor... dar poate ca este amandoua.
Vechi 11.02.2010, 21:37:03
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Implicit

Citat:

Iti dai seama ca nu e adevarat, un om sangereaza daca il despici, e vorba de o tipa foarte flexibila care isi ascunde picioarele iar sub patura neagra ori sunt picioare false ori e altcineva
am vazut odata explicatia trucului cu cutia in care intra o persoana apoi cutia este taiata in 3 bucati si insirata apoi reasamblata si persoana iese intreaga
sa fim seriosi
iluzionismul are si el tehnicile lui secrete

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Răspunde