![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai oameni buni, omul e un iluzionist, cu asta se ocupa. Nu fac nimic exceptional. Sunt o gramada din astia, sunt oameni normali care stiu cum functioneaza perceptia. Ce tot o dati cu diavolul si mai stiu eu ce? Omul a si aratat o gramada de trucuri cum sunt realizate, cautati mai mult, va lamuriti singuri.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma amuz sincer cand vad ca mai exista oameni ce considera astfel de reprezentatii drept magie autentica sau chiar lucrare a satanei.
Pentru a realiza asa ceva nu trebuie sa ai puteri supranaturale sau sa-ti vinzi sufletul diavolului. Ceea ce vedeti nu este decat rezultatul multor ore de cercetare, de exercitii repetate la nesfarsit. Totul este doar un truc. Sunt sigur ca daca ne-ar arata care este acesta, ne-am mira cu totii de ingeniozitatea lui dar si de naivitatea noastra. Fratilor, tipul este un show-man, un circar mai evoluat, un actor mai special, dar nicidecum un mag, vrajitor sau unealta a satanei. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Nu am putut viziona filmul din pacate, din cauza conexiunii proaste sau ceva...si in consecinta nu stiu daca e vorba de acelasi iluzionist, insa am vazut si un roman mergand pe apa...cred ca e vorba de aceeasi iluzie din comentariile facute, deci e clar ca e un truc la care se lucreaza destul de mult...sau poate mai putin, in functie de abilitatile fiecarui iluzionist!
|
|||
|
|||
|
Dar este de la sine inteles ca este un truc.
Nici un iluzionist nu va spune ca are puteri supranaturale. Toti recunosc ca fac trucuri. Dar ceea ce fac ei nu e o minciuna, e un spectacol. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci toti cei care sunt in jurul lui lucreaza pentru el...iar restul este prelucrat digital. Iar cei pe care-i vezi plimbind cateii in departare nu au nici o treaba cu ce se intimpla in cercul lor. Deci stai calm ca Chris nu este Antihristul asa cum ti se spune la predica:))) Altul va fi, nu ametitii de pe TV |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S : N-am eu prea multi ani dar nici nu sunt chiar ultimul habotnic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca ar fi putut cineva de pe acest forum sa-ti explice aceste trucuri, ce farmec al mai avea iluzionismul? A fost mai de mult pe Discovery un serial cu un magician ce dezvaluia trucuri. Erau trucuri care in reprezentatie te lasau cu gura cascata. Dar cand iti dezvaluia care e trucul, aproape ca te pufnea rasul, cand vedeai cat de simplu este. |
|
|
|||
|
|||
|
Acuma sa fim seriosi chiar credeti ca despicat-o,dar oare sa fie din plastic sa nu aiba sange si organe interne.Asa s-a rupt ca un manechin?Asta le e meseria ,sa starneasca uimirea si aici este diferenta dintr-e un iluzionist si un vrajitor... dar poate ca este amandoua.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iti dai seama ca nu e adevarat, un om sangereaza daca il despici, e vorba de o tipa foarte flexibila care isi ascunde picioarele iar sub patura neagra ori sunt picioare false ori e altcineva am vazut odata explicatia trucului cu cutia in care intra o persoana apoi cutia este taiata in 3 bucati si insirata apoi reasamblata si persoana iese intreaga sa fim seriosi iluzionismul are si el tehnicile lui secrete
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|