![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii cand nu vor sa faca ceva, gasesc foarte usor motive ca sa nu faca. Dumnezeu sa ne ajute!
|
|||
|
|||
![]()
Nui pacat ce bagi in gura ci aceea ce scoti din inima ta cred ca asta este mult mai important cind postim.Curatindune sufletul tinem adevaratul post.
Faptul ca renuntam la unele mincaruri in perioada postului ne ajuta corpul fizic inpotriva bolilor si altor lucruri care sint nocive in celelalte mincaruri. Adevarul este ca tinind post corpul fizic se mai usureaza si respira mai linistit de atita carne si dulciuri care sint cauza multor boli. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca nu intelegi nu inseamna ca trebuie sa razi de cei pe care nu ii intelegi ca s-ar putea sa-i superi...
|
||||
|
||||
![]()
Sigur, dar cum nu mai ai 10 ani poti sa te pregatesti, chiar si singur. Nu e neaparat sa iti gateasca mama mancare. In afara daca parintii tai au o pasiune de a-ti baga mancare de frupt pe gat. Dar altfel...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aaa si inca un lucru, daca nu ii intelegi pe altii nu le mai da sfaturi ca s-ar putea sa le faci mai mult rau decat bine, chiar daca nu asta e intentia ta.
|
||||
|
||||
![]()
Ok, scuze atunci.
|
|
||||
|
||||
![]()
Florin dupa cum pui problema pare a fi ceva foarte tragic. Esti inchis intr-o celula ferecat in lanturi? Ce se intampla de nu poti sa alegi tu singur ce sa mananci? Ai mei nu sunt credinciosi dar inteleg ca tin post si chiar imi fac mancare separat. Tu stii cel mai bine pana la urma. Daca nu gasesti raspunsul, roaga-te, cu siguranta i-l vei primi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
toata lumea vorbeste de un cutremur mare in 2010 | annajanette | Generalitati | 17 | 27.05.2010 16:57:00 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
La multi ani 2010 | adrian010155 | Generalitati | 10 | 18.12.2009 00:01:09 |
|