![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
O prostituata din literatura: Sonia din "Crima si pedeapsa". Un personaj extraordinar.. Chiar de iubit :).
Desfranare cotidiana care trece neobservata: vizitatorii siturilor pt adulti, de ex. De ce acestia sunt mai putin de condamnat cand aduc desfranarea in propriile lor familii? Cate femei isi pun problema: nu m-as putea casatori cu acela ca a vazut sute de filme pt adulti? Ca ei nu au savarsit fapta fizica - sunt mai putin desfranati? Nu as spune! Apoi sunt pacate mult mai grave decat desfranarea, in opinia mea. Pacatele cu trupul sunt vizibile, te dor, iti pare rau etc.. Este usor sa le observi, mai ales la altii.. Dar cele din mandrie pe care nici nu le simti? Dar hula? Imi par mai grave. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa, cred ca tot grea este trecerea peste acel trecut. Sunt sigur ca diavolul se va folosi de el ca de o arma foarte puternica. Este nevoie de o dragoste cum nu prea se gaseste spre a sterge tot trecutul unui om si a'l iubi in prezent, precum o face Hristos si sfintii Sai. Citat:
Eu cred ca nu interzic. Citat:
Si drama este ca ne tine pe toti, intr'o masura mai mica sau mai mare. Cu siguranta toti ar alege pe unul care doar s'a uitat la filme, etc, decat pe unul care a experimentat totul faptic. Chiar daca nu se cade sa impartim pacatele in mari si mici, exista totusi o diferenta calitativa.
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nimeni nu s-ar casatori cu o desfranata. Cu o FOSTA desfranata, cred ca multi.
In arborele genealogic al Mantuitorului, vedem ca una din stramoasele sale a fost Rahav desfranata. Insa ea s-a lasat de desfranare cand s-a casatorit cu un israelit. Iar Sfantul Ioan Gura de Aur comenta ca Dumnezeu a ingaduit sa aiba o stramoasa desfranata tocmai pentru a arata oamenilor ca El ii primeste pe cei care isi indreapta viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde poti stii cine a cunoscut multi barbati inainte de a te cunoaste pe tine ca doar nu se inregistreaza nicaieri in MOD VIZIBIL. Deci practic poti lua o mare plasa, si astfel sa te impreunezi cu jumatate din oras. Din aceasta cauza lumea in mod normal cauta virgine sau daca ai o anumita virsta, femei PROASPAT divortate. Last edited by andreicozia; 08.02.2010 at 17:30:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 17:22:04 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 04:03:37 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
|