Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2010, 06:42:41
Bilibox_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Cum spuneam, te manifesti ca un debredeu. Pe Dumnezeu l-ai numit impotent, în mesajul de fata folosesti un limbaj obraznic si golanesc. Cere-ti scuze ori voi cere suspendarea ta.
Zeul crestin chiar a fost impotent in situatia aia. Asta arata dovezile. Cum sa lase sa se petreaca chiar sub acele acoperisuri ceea ce s-a petrecut...

Sau probabil sa inteleg ca tu crezi ca a fost potent in situatia aceea. De fapt daca te-ai suparat asa tare ca am zis ca a fost impotent, cu siguranta crezi ca Dumnezeu a fost potent in situatia acelor cazuri de abuzuri sexuale.

Last edited by Bilibox_; 07.02.2010 at 06:48:08.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 09:21:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
Zeul crestin chiar a fost impotent in situatia aia. Asta arata dovezile. Cum sa lase sa se petreaca chiar sub acele acoperisuri ceea ce s-a petrecut...

Sau probabil sa inteleg ca tu crezi ca a fost potent in situatia aceea. De fapt daca te-ai suparat asa tare ca am zis ca a fost impotent, cu siguranta crezi ca Dumnezeu a fost potent in situatia acelor cazuri de abuzuri sexuale.
Ganditi asa pentru ca voi va rezumati doar la lumea strict materiala,la realitatea imediata,in timp ce Dumnezeu cuprinde un univers mult mai vast,cel spiritual,din care facem parte si noi.
Viata de aici este doar o trecere,aici esti ca la scoala daca vrei,scoala Pamant unde acumulam experiente mai placute si mai putin placute pentru a putea evolua spiritual,pentru ca apoi sa parasim acest trup muritor si sa plecam mai departe acolo unde hotaraste Tatal Ceresc.
Vechi 07.02.2010, 10:24:10
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

La Dumnezeu totul este posibil, va rascumpara toate acele suferinte si "va sterge lacrima de pe fata tuturor"

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 10:37:31
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul

Dumnezeu este cel mai bun prieten al meu si stiu ca a fost langa mine chiar si atunci cand l-am negat. M-a scos din multe situatii grele, m-a ajutat sa merg mai departe si mi-a vindecat sufletul. Asta nu-i putin... Toti avem greutatile noastre in viata, dar Dumnezeu ne ajuta sa trecem peste ele si sa invatam unde am gresit, nu-l lasa niciodata pe acela care il cauta. La toti ne raspunde.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
In cautarea unor persoane disparute... daniel Preotul 7 20.12.2013 12:07:40
Căutăm persoane cor bisericesc Joulie Craciunul - Nasterea Domnului 0 01.12.2011 16:05:26
Rugaciune gasire persoane disparute !? daniel Rugaciuni 1 29.08.2011 07:42:05
Rugaciune pentru alte persoane catalin2 Rugaciuni 1 08.05.2011 21:16:39