![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nenorocirile sunt in mare parte consecinte ale pacatelor noastre daca copiii mor de foame, de ce nu mergem sa le oferim o paine? de ce in loc sa ne implicam in dezvoltarea unei societati ne intereseaza doar acapararea puterii? de ce in goana dupa bani si interese neglijam mediul inconjurator si-l degradam prin diferite actiuni iar consecinta ..inundatii, tulburari climaterice etc nedreptatea o provocam noi, suntem responsabili in mare masura de suferinta, nedreptate, interese ascunse E usor sa dam vina pe Dumnezeu dar uitam ca Acelasi Dumnezeu in Cuvantul Sau ne-a trasat niste reguli care daca ar fi urmate lumea ar arata altfel, dar decat sa le urmam mai bine le contestam ca ne fiind revelate Dumnezeu nu e razbunator, iadul e o consecinta a lipsei lui Dumnezeu, o stare de completa lipsa a prezentei Lui Dumnezeu, unde nu El ne trimite ci noi alegem sa mergem acolo, suntem liberi sa o facem
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ar fi mai nedrept daca ar salva cei 50.000 copii dintr-o anumita regiune si nu i-ar salva pe ceilalti 100 din celelalte regiuni? N-ar fi nedreptate asta? Citat:
Astea sunt lucruri care si mie imi starnesc foarte multe dubii si nemultumiri... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nu te supara dar un ateu ma intreba "daca suntem asa de rai de ce nu ne distruge Dumnezeul vostru?" si apoi ne miram de nenorociri Conform credintei ortodoxe nu se mantuiesc cei ce resping voit dreapta credinta nu cei ce n-au auzit de ea, deci iti sugerez sa mai pui mana pe carte si sa nu te lansezi in supozitii fara acoperire Iar BORu face destula asistenta sociala, avem noi destui sarmani, si peste toate acestea BORu e format din romani iar romanii au dat cred ca destula dovada de solidaritate cu Haiti tinad cont si de contextul economic in care se afla Romania, asa-i ce usor e sa arunci cuvinte? Tu nu faci parte probabil din nicio parohie din nicio biserica si nu cunosti regulamentul interior al parohiei afla ca in fiecare duminica si sarbatoare, consiliul parohial iar nu preotul, contabilizeaza toti banii stransi si ii impart dupa trebuinte
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
||||
|
||||
|
Daca imi arati unde scrie asa ceva in canoanele ortodoxe despre mantuire, eu nu ma duc maine la biserica.