![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi nu facem altceva decat tinem invataturile Apostolilor si a Sfintilor Parinti... Vrei ceva spectaculos si modern? Du-te la adunarile sectantilor: ca doar ei asa au luat nastere, din plictiseala unuia sau a altuia, care neavand ce face mai bun a schimbat sensul unor versete Biblice in ceva mai "modern" si acum atrag prostimea cu cantari religioase pe ritmuri de rock, iar mai nou chiar si pe melodiile manelelor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
desigur ca exista si in aceste biserici oameni cuviosi,care fac cinste cultelor apostolice,fata de ai am cuvinte de lauda, insa,nu sunt oare,cam prea putini,coparativ cu numarul total al credinciosilor ??>???? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si mie imi pare rau..., dar pentru cei ce nu inteleg adevarata credinta in Hristos si se iau dupa aparente. Imi place mult citatul de azi: "Nu il osandi pe aproapele tau, caci tu ii cunosti pacatul, dar pocainta nu i-o stii." Avva Dorotei. Daca esti ortodox, vino la Biserica, stai la Sfanta Liturghie, spovedeste-te si impartaseste-te cu Trupul Mantuitorului; atunci vei simti diferenta si nu vei mai spune niciodata ca adevarata credinta e cea de suprafata: sa te imbraci frumos, sa ai mereu Biblia sub brat si sa canti cantari pe diferite ritmuri si cu ajutorul diferitelor instrumente... Asta e fatada. Asta e o acaparare din "Marsul Distrugatorului"...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
din cate am auzit,de rau nu am auzit de ei,iar cei cu care am venit in contact nu mi sa-u parut rai ! macar pe ei ai auzi vorbind si de religie, da ia stai langau n ortodox si o sa vezi ca nu zice de religie nimica, numai de treburi lumesti ! pentru ca in 95% din slujba el aude numai cantari bisericesti ! si apoi o predica seaca, de popa plicitsit si fara talent oratoric ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poi slujbele alea nu sunt anapoda , sunt in primul rand rugaciuni, si ce este mai important intr-o adunare crestina decat rugaciunea? apoi sunt o invatatura in cantare fiind formate in majoritate din texte scripturistice Sunt convins ca nu cunosti cei peste 14 mii de preoti romani ca sa poti afirma ca toti sunt plictisiti si lipsiti de talent oratoric, nush cum se face dar eu cunosc preoti care stapanesc destul de bine arta predicii, problema poate sta si in urechile care recepteaza predica, Iisus a fost un bun orator cu toate astea nu toti l-au receptat
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slujbe or fi sau nu prea lungi la bisericile noastre? | patinina34 | Biserica Ortodoxa Romana | 66 | 09.01.2013 21:53:08 |
Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 11.07.2011 17:29:40 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Simbolul de Credinta in Bisericile Protestante | georgeval | Biserici Protestante | 15 | 03.07.2010 17:49:34 |
Conferinta "Bisericile si Europa" la Sibiu | PadreCory | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 11.04.2008 14:57:10 |
|