![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Personal am o parere foarte proasta despre extraterestri,asta presupunand ca exista.De ce?Pentru ca nu inteleg de ce nu se aseaza linistiti la o cafeluta sa ne povesteasca ce mai este prin univers,cum au ajuns la un asa grad de civilizatie,presupunand ca-l au,cum am putea zbura iefin si repede...Iata ca se tot invartesc prin spatiul aerian facand tot felul de figuri geometrice...si atat.
Last edited by Langu; 03.02.2010 at 12:18:15. |
|
|||
|
|||
![]()
OZN-uri,extraterstri foarte putini le mai contesta,hraniti fiind de SF-urile americane, cand ne uitam pe cer la minunata creatie a lui Dumnezeu ne asteptam sa vedem si noi nu OZN cu vreo cativa omuleti in el...dar in zadar.Aceste aparitii extraterestre sau contacte intre dansii si noi sau mai bine-zis ei americanii sunt rodul experimentelor spiritiste ale mediumilor ,oare diavolul care ,,se poate arata in inger de lumina'' nu poate lua o forma ,,extraterestra'' cat despre OZN sunt tot rodul societatii SUA care vrea sa alimenteze setea de OZN a populatiei.Acuma in loc sa asteptam venirea lui Iisus asteptam o civilizatie de pe alta planeta care sa vina si sa ne initieze in arta evolutiei...pacat ca ne ocupam timpul cu rodul unor manipulari New Age decat cu mantuirea.
|
||||
|
||||
![]()
Matei 24, 31
Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
|
|||
|
|||
![]()
Si afirmatia asta infirma sau confirma existenta extraterstrilor,in opinia ta?Eu unul nu cred ca se refera la ceruruile vazute,si asta nu arata ca ar mai fi alte civilizatii.Dar numai Dumnezeu detine tainele universului,vom vedea la Marele Final.
|
||||
|
||||
![]()
Marcu 13, 27
Și atunci El va trimite pe îngeri și va aduna pe aleșii Săi din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Niciodata nu am crezut ca ingerii sunt verzi si folosesc farfurii. Mersi. Acum stiu adevarul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Moshule, matale crezi ce vrei. Varsta trebuie respectata, asa ca ma retrag ca sa nu reluam in zadar subiectul pe care am mai vorbit si altadata.
|
|||
|
|||
![]()
Am citit pe undeva ca dupa nu stiu ce calcule ar fi cam 23.000 de planete cu viata inteligenta si asta doar in galaxia noastra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-Intrebarea e : care dintre noi zice adevarul ? -NU te ajuta cu nimic daca exista sau nu. (ex:tot trebuie sa platesti impozite,sa mananci cartofi, etc) . Lasai sa existe. Ce, mi-a luat mie paine de la gura ? -Daca cineva crede in ceva nu-l bat la cap pt ca e in zadar(pt ca tu crezi in ce stii tu , nu in ce stie altul). Numai Dumnezeu poate sa-l lumineze.
Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: `Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`. (Ioan 8,7) __________________________________________________ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
ce parere aveti despre tarot | tarot | Generalitati | 10 | 11.10.2010 11:32:43 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|