![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu voi filozofa, doar voi aduce aminte de un verset din Biblie: "caci dupa rod se cunoaste pomul". Aceasta frantura de verset este una dintre cele mai puternice arme pe care le avem in a judeca un om, o situatie etc.
Care sunt roadele feminismului? Roadele sunt dupa cum se vad: - comportament impotriva firii (homosexualitate) - pierderea capacitatii femeilor de a iubi din inima - relatii sexuale "libere" - desfranarea - copii crescuti fara iubire de mama dar si fara exemplul tatei, care mai tarziu sunt foarte usor ademeniti la homosexualitate - inocularea ideii ca este atotputernica si ca totul este in mainile ei, adica fara Dumnezeu sa mai aiba vre-o importanta - barbatii nu mai sunt atrasi de a avea o familie cu o asemenea femeie, acestia ramanand singuri si fie traind in desfranare, fie fiind atrasi catre homosexualitate, fie pur si simplu traind depresii din cauza neimplinirii personale - daca in tinerete si femeile si barbatii "liberi" sunt atrasi unii catre altii sexual, mai tarziu libidoul scade si fiecare ramane singur pe la casa sa, deci rezultatul este o insingurare, o izolare draceasca de ceilalti semeni. Rezultatul este exact invers fata de cel la care ne indeamna Biblia: "iubiti-va unii pe altii!" Daca astea sunt roadele ne putem da seama foarte usor cam cat de bun este acest concept.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai sa vedem: razboaie foame nedreptati d tot felul multi copii nascuti si parasiti femei omorate, batute, chinuite prostitutie etc etc Iar daca acum este o perioada tulbure, e normal. Ne trezim dintr-un vis urat. |
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul meu de vedere feminismul este o inventie de mana a doua cu care se doreste combaterea macismului,inventie de aceeasi categorie.Nu duce la altceva decat la stimularea orgoliului in ambele tabere.Cred ca ar fi mult mai bine daca s-ar pune in practica ceea ce ne spune Biblia(acestea mi-au fost spuse de un preot bun) ca femeia din coasta stanga a fost facuta.Asta ar insemna ca este parte a barbatului,trebuie sa stea alaturi,nici in spate,nici in fata,si sa fie amandoi una,deci sa se iubeasca si sa se respecte ca pe sine insusi.Cat despre prostitutie si celelalte...sunt efectul unei singure cauze PROASTA EDUCATIE.Sunt destule cazuri in care o femeie a ajuns in varful piramidei sociale,dar cu ce pret...Cred ca totul depinde de valorile inoculate copilului incepand cu cei sapte ani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by maria-luisa; 03.02.2010 at 12:47:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
@"Crestinism" si isme in general: daca la crestinism "ism-ul" devine mai puternic decat restul, atunci si crestinismul dispare, sau ramane numai o fatada si e inlocuit de obicei cu lucruri rele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
scuze, am facut o confuzie, credeam ca locuiesti in Italia...:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Feminismul nu a evoluat "natural" ca o reactie la o presupusa opresiune a femeii. Ci a fost creat. Un articol care rezuma fenomenul: http://www.savethemales.ca/001904.html Intr-un articol pe razboi intru cuvant, imaginea femeii era o lumanare: arde in tacere pentru ceilalti. Mi-a ramas in minte acest simbol.. cat de diferit este de imaginea femeii moderne. cand gasesc articolul o sa-i pun link. |
|
|||
|
|||
![]()
@sergiu
"Nu voi filozofa, doar voi aduce aminte de un verset din Biblie: "caci dupa rod se cunoaste pomul". Aceasta frantura de verset este una dintre cele mai puternice arme pe care le avem in a judeca un om, o situatie etc. Care sunt roadele feminismului? Roadele sunt dupa cum se vad: - comportament impotriva firii (homosexualitate) scuze, dar homosexualitate era si inainte de feminism, doar ca mai pe ascuns, sau nu se facea atata reclama... acum se face reclama la orice. intre noi fie vorba, principalul mijloc de manipulare mentala este mass-media. - pierderea capacitatii femeilor de a iubi din inima nu-i adevarat, pierderea acestor capacitati vine atunci cand sunt ranite si dezamagite, ca si la barbati... - relatii sexuale "libere" - desfranarea si inainte existau prostituate, la care barbatii se duceau chiar cu stiinta sotiei, doar ca ea nu prea avea dreptul sa zica nimic... acum procedeaza si ea la fel, eventual. ![]() - copii crescuti fara iubire de mama dar si fara exemplul tatei, care mai tarziu sunt foarte usor ademeniti la homosexualitate si inainte mama ii crestea mai mult singura, de multe ori, caci barbatul era mai mult plecat... eventual el avea drept de a hotara cu cine isi casatoresc fiica sau baiatul, ca sa fie mai profitabil...pentru familie. iar cate casatorii din astea bazate pe interes nu s-au facut... se putea vorbi de iubire atunci? - inocularea ideii ca este atotputernica si ca totul este in mainile ei, adica fara Dumnezeu sa mai aiba vre-o importanta nu cred, o mai fi si cazuri din astea, dar sunt si barbati de acest gen destui... - barbatii nu mai sunt atrasi de a avea o familie cu o asemenea femeie, acestia ramanand singuri si fie traind in desfranare, fie fiind atrasi catre homosexualitate, fie pur si simplu traind depresii din cauza neimplinirii personale mai intreb de ce nu ii deprima la fel cand considera normal sa-si insele sotia? - daca in tinerete si femeile si barbatii "liberi" sunt atrasi unii catre altii sexual, mai tarziu libidoul scade si fiecare ramane singur pe la casa sa, deci rezultatul este o insingurare, o izolare draceasca de ceilalti semeni. Rezultatul este exact invers fata de cel la care ne indeamna Biblia: "iubiti-va unii pe altii!" daca femeii i s-ar acorda mai multa incredere, respect si atentie, societatea si viata de familie si lumea intreaga ar inflori, pt ca femeia nu vrea sa fie deasupra barbatului, ci impreuna cu el, ca egali si parti complementare. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt o feminista! De ce-as fi?
Dupa parerea mea feminismul tinde sa devina amenintarea conceptului de familie. Femeia moderna nu vrea sa mai vada cratiti si scutece, ci sa aiba cariera, sa munceasca doar ca sa-si permita stilista, ca altele, si uita complect ca acasa o mai asteapta cineva! Sta mai bine de 10-12 ore cu oameni de care nu o leaga decit interese materiale in loc sa fie acasa sprijin sotului si copiilor care cresc, poate cu mai multe jucarii ca altii (si cu mai multe ore de uitat in calculator!!!), dar lipsiti de afectiunea materna pe care nu o poate suplini nici o bunica, ca d-aia e materna. Iar ,,biata,, cind vine acasa dupa serviciu, a mai trecut si pe la stilista,ca maine are meeting, si e prea stresata ca sa schimbe o vorba cu ala micu care ii sare de git si-i aduce aminte ca e mama. Poate chiar tresare ... e si mama??? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi | freehugs | Generalitati | 5 | 28.02.2012 20:01:13 |
Calculatorul un rau necesar? | adorcrysti | Generalitati | 13 | 26.01.2009 20:47:37 |
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire | Andrei_sunt | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 18.01.2007 15:34:04 |
|