![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Crezi ca mie mi-ar placea sa imi vad numele scris A-ea !!??? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"ejti mumoasa fok; te pupik mooolt; ce luj fanki ai; ejti cel mai vrumujik baeat, ji fara tine nu pot sa dormik," ![]() de gramatica nici nu au auzit. sau"cmf?" ma crezi ca n-am "jtiut" ce inseamna? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cineva care stie sa scrie nu scrie asa, pentru ca nu poate...nu ca nu vrea, pentru ca am vazut ca unii renunta la cratima ( cica) pentru a le fi mai usor sa scrie...insa asa ceva nu exista, nu poti scrie fara cratima desi ea se impune ( ex. sa dus, la vazut, intrun an, paremise tu stii ceva, intro dimineata) pentru ca e jenant de-a dreptul!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pe cei care scriu fără cratimă îi trec la agramați. Nu există nu vreau, nu pot, nu știu. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Acuma desi internetul a crescut ca nr de utilizatori in ultimii ani de zile, ciudat dar nivelul de cultura a scazut simtitor in loc sa creasca, avand in vedere usurinta accesului la informatie. Acuma probabil ca depinde si cu ce fel de informatii obisnuiesti sa-ti faci de cap.
In scoli decand s-a inceput cu restructurarea invatamantului, elevii si studentii parca mai mult s-au indobitocit. Cred ca noi am incercat sa preluam niste forme de invatamant din occident dar le-am adaptat romaneste si fiindca aproape mai nimic din Romanica nu bate cu ce-i in afara. invatamantul mai mult s-a stricat decat chipurile s-ar fi dezvoltat. Altfel nu-mi explic cum de multi elevi si mai grav studenti, abia stiu cum sa scrie corect romaneste. Cred ca daca si-ar da examenele in engleza s-ar exprima mult mai bine decat in lilmba natala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inainte nu se putea forma o imagine asupra situatiei reale de fapt...insa acum toata lumea scrie, dar nu toti si cum e corect...asta e ideea!
|
|||
|
|||
![]()
Propozitia 'eu sunt desavarsit' contine o gresala in ea.
Nu de gramatica stati linistiti. Gresala este ca 'eu' trebuie scris cu litera mare ,adica 'Eu.' De ce? |
|
||||
|
||||
![]()
Fiindca este la inceput de propozitie he he :-)
|
|