![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si-ti mai las asta de gandit, daca tu crezi in zeus si el nu exista nu ai nimic de pierdut, dar daca tu nu crezi si Zeus exista, AI PIERDUT TOTUL!!!!!!! Presupun ca tu creadeai in mos craciun cand erai mic de ce nu mai crezi? Daca poti sa raspunzi la intrebarea aia poti sa afli de ce eu nu mai cred in religie. Last edited by AteulCelRau; 01.02.2010 at 23:57:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Apropos du-te in Grecia sa vezi Muntele Olimp... hahahhaa, mori de ras. Daca zeii ar fi vazut muntii din Romania ar fi crapat de invidie. chiar de ce nu mai crezi in Dumnezeu? la intrebarea cu mos craciun e simplu, nu exista pentru ca este fictiune. aaaa.. sper ca nu ti-ai pierdut credinta facand analogia: Zeus-Mos Craciun-Dumnezeu-Ateu.
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ai fi putut sa alegi un exemplu mai bun, asta e total nefericit. Citat:
Unde scrie in "Legendele Olimpului" asa ceva? Citat:
[quote]Noi suntem o natiune de politeisti, NU asa neam nascut ca neam cand a venit Traian, cu credinta in Zeus si Muntele Olimp? [/quite] Si daca ar fi fost o credinta valida, nu trebuiau sa mai fie cativa credinciosi din astia pe undeva pe acolo...? Citat:
Pune mana si macar acum in al unsprezecelea ceas si citeste si altceva decat ce gasesti pe Internet, poate nu e prea tarziu. Citat:
Ai vrea probabil ca lucrurile sa fie atat de simple dar nu prea iese invarteala, altfel nici n-ai fi deschis topicul asta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 |
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 |
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 |
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 |
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 |
|
|