![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios cum ai putea sa il dai gratis daca ai fi in locul lor?
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am un Apple store la coltul strazii.. sunt pe val. Cineva m-a rugat anul trecurt sa-i cumpar Iphone. Am stat la coada pentru el! Era lume in fata magazinului inainte de ora deschiderii.. Doar ca sa cer informatii despre un produs a trebuit sa-mi fac programare.. cam asa se vand produsele apple aici.. .. Sa citesc stirile.. cred ca se poate face pe orice telefon.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? | mariusfanea | Intrebari utilizatori | 2 | 18.12.2012 12:59:56 |
Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 18:46:15 |
cand a aparut biserica ortodoxa? | anaana71 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 13.11.2009 20:23:53 |
Cum credeti ca am aparut ? | phradmon | Intamplari adevarate | 9 | 05.09.2007 21:13:39 |
|