Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2010, 14:51:40
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lareine Vezi mesajul
Nu nu nu de o mie de ori nu. :)

si ca o completare tot de la Parintele Cleopa:

"Ai vazut Sfantul Isaac Sirul ce spune ? Mai de folos iti este, omule, sa-ti vezi pacatele tale, de mii de ori, decat sa vezi ingeri. Si mai departe : mai de folos iti este sa plangi un ceas pentru pacatele tale, decat sa vezi ingeri si sa invii morti cu rugaciunea, sau sa faci minuni ! Sa avem smerenia aceea de care zicea marele Prooroc David : Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu inaintea mea este pururea. Sa ne vedem pacatele si sa le plangem ! Asta-i pozitia care nu te duce la cadere niciodata. Iar cei ce-au vazut ingeri, i-au inselat diavolii, i-au dus in pierzare.
Sfantul Ioan Scararul spune asa in cuvantul trei din " Scara " : Dracii slavei desarte, pe cei slabi de minte, i-a facut prooroci - ca el o sa se laude ca este prooroc, ca a vazut vedenii -, iar cela ce tutror visurilor si vedeniilor nu crede, filosof duhovnicesc este.
Dar poate ai sa spui : " Parinte, dar daca este o veste ceva, si poate Dumnezeu vrea sa ma incredinteze ?" ..."

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce credeti despre diferenta de varsta? Sonrisa Nunta 117 29.03.2013 19:42:18
ce credeti despre frica exagerata de a nu gresi? cred_cu_adevarat Generalitati 1 04.10.2011 16:37:38
Despre vedenii si vrajitorii cuvant spus de Pr.Cleopa elena_c Generalitati 1 19.03.2009 02:28:32
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 22:33:56
Despre vedenii Laurentiu Generalitati 0 05.02.2007 11:25:20