Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2010, 01:16:17
horia49
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Daca esti ortodox de ce nu rostesti rugaciunile ortodoxe necesare inainte si dupa masa?!
"Tatal nostru" il spun la desteptare si inainte de a ma culca seara. In restul zilei ma rog cum cred eu de cuvinta, uneori cu mai multe cuvinte, alteori succint.
Punct.

Hristos ne-a-nvatat sa spunem DOAR "Tatal nostru"! Tot ceeace-i in plus este de la noi, iar daca ne rugam sincer, din adincul inimii, adresindu-ne Tatalui, Fiului si Duhului Sfint, rugaciunea ne este primita. fara-ndoiala, ceeace cerem trebuie sa fie pe placul Celui ce ne da.

Si tu pui etichiete, adica arunci cu noroi (in sinea ta!) spurcindu-te singura!
Fiti buni, dragastosi in adevar cu cei ce au aceeasi credinta cu voi, nu ipocriti, caci Dumnezeu va vede, citind intotdeauna perfect inauntrul inimilor voastre impietrite fata de fratii vostri de alte confesiuni CRESTINE!

Nota bene: am replicat in special celei ce te-a-ndemnat sa ma descoperi din postarile anterioare.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2010, 01:22:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horia49 Vezi mesajul
"Tatal nostru" il spun la desteptare si inainte de a ma culca seara. In restul zilei ma rog cum cred eu de cuvinta, uneori cu mai multe cuvinte, alteori succint.
Punct.

Hristos ne-a-nvatat sa spunem DOAR "Tatal nostru"! Tot ceeace-i in plus este de la noi, iar daca ne rugam sincer, din adincul inimii, adresindu-ne Tatalui, Fiului si Duhului Sfint, rugaciunea ne este primita. fara-ndoiala, ceeace cerem trebuie sa fie pe placul Celui ce ne da.

Si tu pui etichiete, adica arunci cu noroi (in sinea ta!) spurcindu-te singura!
Fiti buni, dragastosi in adevar cu cei ce au aceeasi credinta cu voi, nu ipocriti, caci Dumnezeu va vede, citind intotdeauna perfect inauntrul inimilor voastre impietrite fata de fratii vostri de alte confesiuni CRESTINE!
Majoritatea rugaciunilor scrise au fost talcuite de SFINTII PARINTI ! Sunt sigur ca si tie iti sunt foarte dragi si mai ales de folos .
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exista o rugaciune care o putem zice inainte de a citi din Sfanta Scriptura? mela me Rugaciuni 6 10.04.2014 20:28:30
Rugaciunea inainte de masa Daniel777 Rugaciuni 18 23.03.2014 23:23:56
Canonul de rugaciune catre Maica Domnului mai inainte de ceasul mortii podolski_2 Rugaciuni 3 04.12.2008 23:58:19
pregatiri inainte de rugaciune Dia20_diana Rugaciuni 1 26.06.2008 22:04:59