Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2010, 18:35:56
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Cred eu...din ce am vazut la viata mea, ca pentru unii " spaga" nu este o tranzactie de fapt, ci doar o inlesnire in vederea asigurarii un loc sigur....unii nu pot face stresului, si am vazut parinti care dadeau bani pentru admiterea copiilor la facultate cu ani inainte, dadeau bani pe meditatii cu profesorii cei mai buni...nu stiau saracii ce sa mai faca, dar banii pentru ei nu erau de fapt un lux...erau niste mijloace de care se foloseau la momentul respectiv.

Eu nu judec, nu stiu ce inseamna sa dai bani pentru vreun examen....dar stiu ca de cele mai multe ori un tanar nu are de unde sa dea bani pentru admiterea la facultati, deci de fapt parintii ii invata asa, si poate din prea multa dorinta de a-i proteja, de a le asigura un loc, un job...ceva ce acei tineri isi doresc deja cu ardoare.

Asa ca eu as spune sa nu ii mai judecam cu atata asprime pe cei care dau bani, chiar daca gresesc...atat ei cat si cei care primesc, pentru ca poate nu influenteaza atat de mult harul, si alte asemenea...pe cat se vehiculeaza aici!!!

Eu sunt si am fost intotdeauna curioasa sa stiu ce ar face unii tineri de la tara, care nu au bani nici sa stea la camin...daca ar avea banii celor nu stiu ce sa mai faca cu ei, si daca ar mai vorbi neaparat din postura omului " cinstit"!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
hirotonia intru diacon ioanhodean Preotia (Hirotonia) 29 25.02.2017 21:10:09
Hirotonia femeii patinina34 Preotul 155 31.05.2013 21:11:23
Parohia Pojejena nedu21 Intrebari utilizatori 0 06.02.2010 23:52:04
hirotonia nicolaee Preotia (Hirotonia) 15 15.01.2009 16:52:17
Hirotonia alecsandru Preotia (Hirotonia) 14 17.05.2008 09:50:25