![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine ar fi daca ne-am exprima "parerea" cand aceasta este ceruta sau in cazurile in care ar arunca o lumina noua asupra unei chestiuni sau daca ar fi spre folosul cuiva. Asa, doar ca sa ne "descarcam" de ce ne trece noua prin cap, sa vorbim numai ca sa nu tacem... cui prodest?! Intotdeauna cand spunem o vorba, e bine sa ne gandim ce folos poate aduce ea. Daca o simpla "parere" nu aduce nici un folos sau, si mai rau, daca raneste pe altcineva, atunci la ce bun sa o mai spunem? Evident, logica aceasta este valabila numai pentru lucrurile relative.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Hm... astazi am vazut pe acest forum ca mai mult raneste adevarul... si niste vorbe prost intelese.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| judecata | lore86 | Generalitati | 20 | 08.05.2013 18:49:23 |
| BARFA SI JUDECATA | iosif | Pocainta | 74 | 03.04.2013 15:50:25 |
| Despre Judecata | patinina34 | Din Noul Testament | 16 | 09.03.2013 01:38:56 |
| BARFA- rana a sufletului! | snowdrop | Generalitati | 58 | 21.03.2012 22:17:54 |
| Judecata | patinina34 | Din Noul Testament | 6 | 04.01.2009 09:01:09 |
|
|