![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In timp ce "oile" romanesti au avut un singur tip facut de institutul lor, dupa ce in prealabil au renuntat la contractul cu GlaxoKline. Deci, repet, nu cred ca putem sa punem alaturi zacusca de casa a bunicutei Cercel cu gemul cu pectine occidental, chiar daca si zacusca e rasuflata. Asta pt ca e altceva. Last edited by bmadalin; 23.01.2010 at 00:28:23. |
|
|
||||
|
||||
|
eu propun cine crede in aceasta facatura sa se vaccineze, cine nu normal ca NU, iar indecisii sa se documenteze si sa faca ce cei ei ca e mai bine pentru ei. ca aici se bat cei care cred si cei care nu cred in vaccin.
ESTE VREUNUL DE AICI INDECIS?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stii ce ma gandesc eu insa, ce s-ar fi intamplat daca companiile farmaceutice ar fi avut inspiratia sa spuna ca de fapt Michael Jackson a decedat din cauza porcinei...iti dai seama ca nimeni nu mai gandea, si nu mai conta ce isi injectau??? Of of of...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 16:52:10 |
| Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 21:45:48 |
| Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 18:16:56 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 01:24:45 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 13:09:17 |
|
|