Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2010, 01:17:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Omul este un animal social si se comporta diferit, in functie de interlocutor
Caz in care daca te vei intalni cu un sfant vei bate matanii ceea ce inseamna ca nu stai chiar asa de rau, ramane doar sa ai parte de hatarul asta.
Vechi 21.01.2010, 02:31:09
Lorytzuka Lorytzuka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Caz in care daca te vei intalni cu un sfant vei bate matanii ceea ce inseamna ca nu stai chiar asa de rau, ramane doar sa ai parte de hatarul asta.

i-ai inchis gura...sau cel putzin asha ar trebui :))) tare .Doamne-ajuta!!!
Vechi 21.01.2010, 02:45:08
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FreeUser Vezi mesajul
daca tot exista rai iad si suflete! vreau sa fiu demn si trup si suflet! mai bine stau in infern da cel putin stau impotriva vointei mele! si in infern o sa stau drept si o sa rezist! mam gandit de multe ori sa ma sinucid da miam dat seama ca nui o solutie ca tre` sa fiu barbat si sa lupt impotriva celor care se cred deasupra! si daca tot am fost creat sa duc jocu pan la capat! (ma intristeaza ziua aia) daca era sa scrie in biblie ca toti suntem egali inglusiv dzeu ala al tau! pe bune de nu eram un foarte bun crestin! da el e boss-u si se pisa pe noi si pe sufletele noastre! va iubeste doar pe voi carei credeti mintea si vorbele bolnave! dumnezeu e singuru diavol! lui i se datoreaza toate nenorocirile din lume vilouri crime razboaie etc! ca se zice ca e atot stiutor si trebuia sa stie ce o sa facem! hai ca deja mam enervat rau de tot! care vrea sa dea add free.user92 sa mai vorbim! atei credincioasi sa vedem! oricum chiar arzand in iad o sa fim mai demni mai curati si puri ca voii credincioasi! voi o sa stati in fata unui tron in genunchi ca niste lichele!:))!
hai sa itzi spun ceva...daca ajungi in iad ajungi tocmai din cauza ta , nu pentru ca Dumnezeu asta vrea pentru tine.Dumnezeu doar itzi ingaduie libertatea sa ajungi acolo shi nu itzi impune sa stai langa El...dovada stau cuvintele tale.Ar trebu sa vezi cat este Dumnezeu de bun shi de iertator doar shi numai prin faptul ca itzi ingaduie sa vorbeshti asha shi sa gandeshti asha.Itzi ingaduie shi sa ajungi acolo in iad sa vezi cum e.Shi vei ajunge acolo unde itzi vei dori tu! de asta sa fii sigur!Shtii...ma faci sa zambesc...probabil atat de mult te gandeshti ca vrei sa ajungi in iad shi ca vrei sa te sinucizi incat forma gand probabil te-a dus pe undeva macar shi pentru o secunda.Dar sa revin itzi este ingaduita libertatea sa itzi batzi joc de tine fara probleme de asta sa fii foarte linishtit! sunt doar curioasa cand vei ajunge acolo unde vad ca tzi-ai propus ce intzelegeri vei face pentru viatza viitoare asta daca tzi se vor ingadui pretentzii dar asta nu se rezuma doar la viatza asta...ai multe in spate...mai multe decat crezi...totzi avem asha ca s-ar putea sa nu ajungi exact in iad ci intr-un cer mai mic.shi bolile shi toate nenorocirile Dumnezeu le ingaduie tot pentru ca noi am vrut asha.Shi iarashi o dovada ca Dumnezeu e bun shi milos...te lasa sa duci un cancer aici decat focul veshnic sau frigul veshnic...tzi se pare fair? ar trebui sa zici multzumesc avand in vedere ca aici faci o sida shi se shterg din evidentza multe.Itzi plateshti prietene vietzile anterioare.Inainte sa vii pe pamant te-ai angajat la ce tzi se va intampla shi prin ce sa treci ,intamplari cat itzi este ingaduit dupa Voia Lui Dumnezeu ca sa obtzii ceva.multe enorm de multe lucruri.Vii cu karma din spate pe care trebuie sa o rezolvi.Ai shcoli karmice de ispashit.Nu te mai imbata cu apa rece.Traieshte asha in viatza asta shi vorbeshte asha, nu itzi rezolva toate problemele sau macar o parte pe care le ai pentru ca le ai crede-ma totzi le avem shi o sa vezi cea viitoare cum va fi.Din pacate nu itzi vei aduce aminte de viatza asta dar pana sa ajungi pe pamant vei shtii tot dincolo vei fi perfect conshtient.Shi cum vei implora sa fii trimis pe pamant ca nu mai suportzi chinurile shi pentru ca dincolo este extrem de greu sa te ridici,ca sa te ridici spiritual mai ushor tre sa vii aici shi pentru ca eshti o "lichea" prietene aici nu itzi va fi ingaduit sa vii atat de repede pentru ca totul e pe merit shi cat de disperat vei fii sa vii sa nu mai induri ce e dincolo,ceea ce de fapt tu ai facut sa fie asha pentru tine.Shi cum vei ajunge atat de disperat incat vei incerca sa "fentezi" shi sa ajungi pe pamant shi Doamne pazeshte sa nu ajungi avortat inapoi de unde ai plecat , loc unde tu tzi-ai dorit sa fii.Eu in locul tau ash aprecia shansa ca am ajuns pe pamant , ca Dumnezeu mi-a ingaduit sa vin sa imi mai ispashesc din pacate , sa incerc sa ma mai ridic un pic , nu itzi bate joc de inca o shansa care tzi s-a dat.Dumnezeu nu vrea sa te proslaveshti prietene Dumnezeu vrea sa traieshti in El! Pe Dumnezeu nu il intereseaza sa stai tu inaintea Lui in genunchi, El vrea sa te mantuieshti.Shi prietene...Dumnezeu nu rvea sa faca pe sheful crede-ma nu are de demonstrat nimic nimanui ca nu are cui...tu shi noi totzi avem de demonstrat tot timpul lucruri , face parte din micimea noastra , dar Dumnezeu nu are in fatza cui sa faca pe sheful adu-tzi aminte ca suntem parte din El shi ne iubeshte atat de mult ca Shi-a jertfit parte din El pentru noi.Mai pe intzelesul tau? Oamenii ajunsesera atat de pacatoshi ca nu mai aveau cum sa se ridice shi ar fi ajuns totzi in iad shi atat de mult ne iubeshte Dumnezeu ca a luat el pacatele noastre numai sa ne scape de acolo shi sa nu pierim totzi.Gaseshte-tzi calea , sunt oameni care te pot ajuta sa intzelegi , te pot ajuta sa vezi , Dumnezeu te ajuta sa te indreptzi inspre El.Nu itzi bate joc...mandria ta aia despre care vorbeshti nu valoreaza nici macar acei 2 bani pe care speri sa-i valoreze.Multzumeshte-i Lui Dumnezeu ca nu vezi ce e in jurul tau cand injuri shi chemi entitatzi de intuneric , multzumeshte-I Lui Dumnezeu ca nu ii vezi.Apropo de asta...dar s-ar putea sa te sperii intr-o zi shi sa te trezeshti.Shi atunci vei reveni aici pe site shi sunt curioasa ce vei mai spune cuiva care intra shi vorbeshte ca tine.Vei avea mari surprize din pacate.Zile frumoase

Last edited by Lorytzuka; 21.01.2010 at 03:23:10.
Vechi 21.01.2010, 03:32:33
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
In caz ca va intrebati ce tari au rata mare de ateism ma refer la toate tarile din europa de vest si mai ales nord vest si tari gen corea de sud si japonia. Franta de exemplu e 70% atee, iar Norvegia si tarile nordice in jur de 90%.
Fereasca-ma Dumnezeu!!! Japonia??????Japonia atei??????? ai lacune...eu sincera sa fiu decat sa stau aici sa scot bazaconiile pe care le scotzi tu shi sa ma mai fac shi de ras mai bine ash lua shi ash citi o carte indiferent care e aia...Japonia....fereasca-ma Dumnezeu...pai "ashtia micii" se joaca de mii de ani cu darurile primite de la Dumnezeu(shi ei shtiu asta) cum te joci tu cu guma de mestecat in gura.Japonia a fost printre primele popoare non-creshtine alaturi de China care au descoperit,acceptat shi demonstrat existentza lui Dumnezeu: energia Qi (Ki,Chi) daca shtii ce e aia, China, Japonia...Dao(Tau,Tao): calea , viatza intzeleapta (analogie Iisus a spus: Eu sunt calea adevarul si viata)..."Dao De Jing" e cea mai veche carte de filozofie...pana shi feng - shui : "urmeaza Marele Model" (Marele Model = natura , natura creeata de Dumnezeu deci perfecta , urmeaza Marele Model = reconstruieshte la nivel micro perfectziunea din nivel macro, shi mai pe scurt reconstruieshte perfectziunea creeata de Dumnezeu.) bun o sa zici ca astea sunt ale chinezilor foarte bine preluate de japonezi cu succes alaturi de budismul de la indienii tibetani ( la japonezi budismul ZEN) shi alte lucruri.Budism = calea catre iluminare , iluminare = nirvana , nirvana = a trai in Dumnezeu si a intrerupe sirul reincarnarilor prin atingerea mantuirii),budism = printre altele shi yoga.primul lucru pe care il invetzi in practica yoghina pe langa asane (posturi corporale) este consacrarea.ritualul de consacrare este ca inainte de orice lucru pe care il faci ii consacri Lui Dumnezeu.lucrul pe care urmeaza sa il faci.ceea ce sigur nu shtii este ca yoginii consacra pana shi mancarea shi ashteapta raspuns.shi daca raspunsul e pozitiv abia atunci mananca daca nu este pozitiv sau nu vine nu mai mananca.etcetera etcetera.eu sincer itzi sugerez sa nu itzi mai pierzi timpul aici cu discutzii pe care oricum nu le potzi sustzine.cred shi sper ca incepi sa te prinzi ca noi "ashtia de pe-aici pe cale de disparitzie" nu avem ce sa aflam de la tine!

Last edited by Lorytzuka; 21.01.2010 at 04:13:38.
Vechi 21.01.2010, 09:22:56
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sigur nu am sa il iau la bataie, nu stiu ce iti inchipuiai.

Maria-luisa are in vedere utopia unei lumi exclusiv bune. O inteleg si ii ofer doar o varianta rationala.
Va invit sa cititi textul lui G.Minois, o prezentare a utopiei ateiste si o radiografie destul de buna a stadiului in care se gaseste omenirea in evolutia ei rationala http://ro.altermedia.info/opinii/uto...atee_2527.html
Vechi 21.01.2010, 10:02:39
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
Sigur nu am sa il iau la bataie, nu stiu ce iti inchipuiai.

Maria-luisa are in vedere utopia unei lumi exclusiv bune. O inteleg si ii ofer doar o varianta rationala.
Va invit sa cititi textul lui G.Minois, o prezentare a utopiei ateiste si o radiografie destul de buna a stadiului in care se gaseste omenirea in evolutia ei rationala http://ro.altermedia.info/opinii/uto...atee_2527.html
totusi, topcat, daca gandul omului ar fi dirijat numai spre lucruri si intentii bune, o lume mai buna n-ar mai fi o utopie. Ratiunea, care este idealul ateist, fara dragoste este goala,o limba moarta, sper ca esti de acord cu mine aici. :)
Vechi 21.01.2010, 10:05:20
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lorytzuka Vezi mesajul
Fereasca-ma Dumnezeu!!! Japonia??????Japonia atei??????? ai lacune...eu sincera sa fiu decat sa stau aici sa scot bazaconiile pe care le scotzi tu shi sa ma mai fac shi de ras mai bine ash lua shi ash citi o carte indiferent care e aia...Japonia....fereasca-ma Dumnezeu...pai "ashtia micii" se joaca de mii de ani cu darurile primite de la Dumnezeu(shi ei shtiu asta) cum te joci tu cu guma de mestecat in gura.Japonia a fost printre primele popoare non-creshtine alaturi de China care au descoperit,acceptat shi demonstrat existentza lui Dumnezeu: energia Qi (Ki,Chi) daca shtii ce e aia, China, Japonia...Dao(Tau,Tao): calea , viatza intzeleapta (analogie Iisus a spus: Eu sunt calea adevarul si viata)..."Dao De Jing" e cea mai veche carte de filozofie...pana shi feng - shui : "urmeaza Marele Model" (Marele Model = natura , natura creeata de Dumnezeu deci perfecta , urmeaza Marele Model = reconstruieshte la nivel micro perfectziunea din nivel macro, shi mai pe scurt reconstruieshte perfectziunea creeata de Dumnezeu.) bun o sa zici ca astea sunt ale chinezilor foarte bine preluate de japonezi cu succes alaturi de budismul de la indienii tibetani ( la japonezi budismul ZEN) shi alte lucruri.Budism = calea catre iluminare , iluminare = nirvana , nirvana = a trai in Dumnezeu si a intrerupe sirul reincarnarilor prin atingerea mantuirii),budism = printre altele shi yoga.primul lucru pe care il invetzi in practica yoghina pe langa asane (posturi corporale) este consacrarea.ritualul de consacrare este ca inainte de orice lucru pe care il faci ii consacri Lui Dumnezeu.lucrul pe care urmeaza sa il faci.ceea ce sigur nu shtii este ca yoginii consacra pana shi mancarea shi ashteapta raspuns.shi daca raspunsul e pozitiv abia atunci mananca daca nu este pozitiv sau nu vine nu mai mananca.etcetera etcetera.eu sincer itzi sugerez sa nu itzi mai pierzi timpul aici cu discutzii pe care oricum nu le potzi sustzine.cred shi sper ca incepi sa te prinzi ca noi "ashtia de pe-aici pe cale de disparitzie" nu avem ce sa aflam de la tine!
Secolul 20 e secolul ateismului, pana atuncea mai nimeni nu recunostea ca nu e credincios pentru ca ar fi avut repercursiuni negative, nu exista tara care pre secoulul 20 sa fi avut vreo rata de ateism semnificativa, nu conteaza ce religie era intro tara, cat de buna sau rea etc, daca acum e mai atee e datorita educatiei si mentalitatii, Japonia si Corea nu sunt neaprat atee in sensul strict ci pur si simplu nu se implica in religie mai deloc, nu-i ca voi care va ganditi tot timpul si va formati viata dupa principiile religiei voastre. Deasemenea nush ce lauzi religia lor pentru ca nu e nimic ca cele abrahimice, doar ca au ceva demosntart bun gen meditatie, calm, control etc vrei sal asociezi neapart cu crestinism cand pur si simplu nu e cazul.

MEditatia si toate beneficiile ei sunt din india si orientul indepartat, si nu au existat niciodata in crestinism, chair este un caz tampit in care un preot catolic avea o congregatie de multe batrane care de cand se apucasera te Tai-chi devenisera multm ai sanatoase si li se imbunatatisera viata considerabil, preotul vazand asta, imediat a sarit ca tai-chi e al dracului si din religii pagane si ca batranele sa nu mai facaasta. Cred si eu cand vezi ca te rogi o viata intreaga si nu rezolvi nimic, si dupaia faci oleaca de sport cu efecte miraculoase dar din alta cultura si religie, as vedea cum se ingrijoreaza preotul lol.
Vechi 21.01.2010, 10:11:43
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
mda, Avatar, partea a 2-a
Vechi 21.01.2010, 10:15:12
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

uite, topcat, un gand bun, care nu poate decat inalta: " Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele."
Vechi 21.01.2010, 10:29:51
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
uite, topcat, un gand bun, care nu poate decat inalta: " Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele."
Cred ca vorbesc pentru orice ateu cand spun ca o expresie gen aia nu ni se va parea nciodata faina pentru ca ne cere sa ne supunem unei religii ai carei istorie o cunoastem prea bine, oricat de bine forumualta si pozitiva este acea zicala. Daca nu ar vea in ea cuvitne gen Dzeu si alte refereinte la aceste personaj, si s-ar adresa la intreaga omenire, indifrente de relige,rasa, cultura atunci poate m-as uita mai atent la ea. de exemplu toate expressile si zicalele romanesti care le-am azuit vreodata si au fost circulate din mosi stromosi si pline de intelepciune au fost non-religioase si se adreseaza tuturor.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58